Borsada Yatırım Zamanı
-
borsayla ilgili konular çılıyordu ilgilenenler olucagını düşünüyorum
vakit geliyor endeksi 60 binde gördüğünüz zaman kendinize bir hisse seçin ve alın yeni başlayanlara yardım edebilirim benim aklımda bir kaç tane var sizinde tavsiye ettiginiz varsa söyleyin bi göz atalım
-
hocam iyi anlıyor musun sen bu islerden ? bi de ne kadar para yatırmak lazım minimum ? bir sınırı var mı ?
pm atayım sana, msnden konusuruz bi ara.
-
bi ara deme ben fazla garanticiyim senede bir kere yatırım para iki misli olur çekilirim şu zamanlarda o anlardan biri 3-5 milyarın varsa bankada yatırım hesabı aç bekle
-
tupras da oynuyorum genelde,çok kazandırmıyo ama heyecan olsun =)
-
sanayi (tupraş-petkim-arçelik) ve banka senetleri bunlar lokomotif kagıtlar saglamdır getirisi azdır uzun vade de parana para katarsın ama öle parsayı götüremezsin
-
dostum bu sene seçim oncesi 60binin altına düşcek 55 bin 53 bbin bandında thy turkcell duruma göre fenerbahce gircem
-
çok fena oldu bugün endeks, tepetaklak
daha da gider aşa
bekleyip görecez
-
60 bin altına zor seçim zamanları borsa düşmez aksine yükselir istikrar ve beklentiler borsayı yükseltir hele 53 bin aklımdan geçmeyen bir seviye 60 bin 70 bin arasında gider gelir diye düşünüyorum fenerlisin galiba olaya fanatik yaklaşma :) sportif hisselerden yarın beşiktaşın maçı var yenilirse 6 bini görecek belki altına bile düşebilir hiç düşünmeden 6 binin altında alınır
herkes için BJKAS tavsiye ederim
-
bende meraklıyım borsaya ama kendi başıma bir yere kadar tecrube lazım biraz. CIA pm atıyorum.
-
cia olaya sadece seçimle bakma gecen askerin muhtırasını hatırla borsa kaçı görmüştü? her seçim oncesi düşer borsa bir belirsizliik ortamı olduğu için hem fenerliyim hemde artacagına inandıgım bir kagıt
-
biliyorum belki profesyonel anlamda yapanlar vardır ama blog tarzı biyer açsan şahsım adına takip ederim