Borsada Yatırım Zamanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

borsayla ilgili konular çılıyordu ilgilenenler olucagını düşünüyorum

vakit geliyor endeksi 60 binde gördüğünüz zaman kendinize bir hisse seçin ve alın yeni başlayanlara yardım edebilirim benim aklımda bir kaç tane var sizinde tavsiye ettiginiz varsa söyleyin bi göz atalım

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam iyi anlıyor musun sen bu islerden ? bi de ne kadar para yatırmak lazım minimum ? bir sınırı var mı ?

pm atayım sana, msnden konusuruz bi ara.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bi ara deme ben fazla garanticiyim senede bir kere yatırım para iki misli olur çekilirim şu zamanlarda o anlardan biri 3-5 milyarın varsa bankada yatırım hesabı aç bekle

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tupras da oynuyorum genelde,çok kazandırmıyo ama heyecan olsun =)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

sanayi (tupraş-petkim-arçelik) ve  banka senetleri bunlar lokomotif kagıtlar saglamdır getirisi azdır uzun vade de parana para katarsın ama öle parsayı götüremezsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dostum bu sene seçim oncesi 60binin altına düşcek 55 bin 53 bbin bandında thy turkcell duruma göre fenerbahce gircem

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

çok fena oldu bugün endeks, tepetaklak

daha da gider aşa

bekleyip görecez

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

60 bin altına zor seçim zamanları borsa düşmez aksine yükselir istikrar ve beklentiler borsayı yükseltir hele 53 bin aklımdan geçmeyen bir seviye 60 bin 70 bin arasında gider gelir diye düşünüyorum fenerlisin galiba olaya fanatik yaklaşma :) sportif hisselerden yarın beşiktaşın maçı var yenilirse 6 bini görecek belki altına bile düşebilir hiç düşünmeden 6 binin altında alınır

herkes için BJKAS tavsiye ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monsterofcom
    monsterofcom's avatar
    Erkek

bende meraklıyım borsaya ama kendi başıma bir yere kadar tecrube lazım biraz. CIA pm atıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cia olaya sadece seçimle bakma gecen askerin muhtırasını hatırla borsa kaçı görmüştü? her seçim oncesi düşer borsa bir belirsizliik ortamı olduğu için hem fenerliyim hemde artacagına inandıgım bir kagıt

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

biliyorum belki profesyonel anlamda yapanlar vardır ama blog tarzı biyer açsan şahsım adına takip ederim

Toplam Hit: 5928 Toplam Mesaj: 52