Borsadan İyi Para Kazanmak?
-
hah tavuk demisken tam isabet 'banvit' misal incele gecen sene 2 lira olan hisseler simdi 13 lira olmus bul karayi al parayi arada boyle hisseler cikiyor iste artmis ama neden?
-
Son actigim konuyu takip et hocam
Edit: arkadaslar hakli ama bistte analiz binde birntutar, hep dolandirici dolu. Borsa istanbukda tek gercek tahtadir. Guzel hisselerde takil. Sabirli ol. Az oz kazan. Zarardan faydalanabilmeyi ogren.
haybeci tarafından 05/Haz/17 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Aselsan, THY, Vanetgıda, BJK, bu seneki yatırım yaptığım hisselerdi :) şu sıralar katarla kriz var bakalım beklemedeyiz..
-
piyasanın aktörleri ile içli dışlı olmadan dışarıdan bir katılımcının aldım sattım analiz yaptım tarzı şeyleri bana inandırıcı gelmez.
-
Cia bunu yazdı
hah tavuk demisken tam isabet 'banvit' misal incele gecen sene 2 lira olan hisseler simdi 13 lira olmus bul karayi al parayi arada boyle hisseler cikiyor iste artmis ama neden?
e hacı böyle 6 kat kar için bile yine büyük para basmak lazım.Yoksa bin tl bassan seneye 5 bin alsan ne olur 10 bin alsan ne olur.
-
u235 bunu yazdıCia bunu yazdı
e hacı böyle 6 kat kar için bile yine büyük para basmak lazım.Yoksa bin tl bassan seneye 5 bin alsan ne olur 10 bin alsan ne olur.
aynen de cok buyuk paralar basiliyor voleyi vurmasinlar diye bu tur hisseler uzun yillar tek bir elde grupta fonda toplaniyor piyasada senet adedi kalmayinca boyle yukselisler yasaniyor yani yedirmiyorlar yani yedirmezler yani yedirmediler
-
geçen sene müridin teki aselsandan hisse alın demişti. Siklemedim. Ozaman 10 liraydı. Şimdi 21 lira. Ufak bir Türk matematiği ile 1000 hisse alsaydım. 10k para öderdim. ve o para 21k olmuştu şimdi. 100k lık hise alsaydım 210k 1000k hisse alssaydım 2100k olacaktı ooooooovvvvv:D
Sonra dedimki kendi kendime 100k param olsaydı. Acaba onu riske etmek bu yaptıgım basit matematik kadar kolay olurmuydu :)
-
1 koyup 10 alayım düşüncesinden ziyade her gün %3-5 oranında al-sat tan kar etseniz sene sonunda 1 lira 200-300 lira olur.
isteyen hesaplayabilir :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
1 koyup 10 alayım düşüncesinden ziyade her gün %3-5 oranında al-sat tan kar etseniz sene sonunda 1 lira 200-300 lira olur.
isteyen hesaplayabilir :)
Hesap mantıken doğru olabilir ama bi yanlışın var her gün yapamıyorsun :) alım yaptın diyelim sonra satayım dedin 2 gün sonra geçiyor hesabına. En azından ziraat borsada böyle :) :) Bundan dolayı her gün hesabı tutmuyor
-
çok kazanayım diyosan çoğu askerin takip ettiği varantlara takıl