Boş Zamanlarda Yapılabilecek Aktiviteler
-
Son zamanlarda boş zamanım çok oluyor. Nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum. Kitap,pc falan bunların dışında tavsiye edebileceğiniz ilginç hoş aktiviteleri bekliyorum. El işlerinden mesela yapılabilecek şeyler mesela, ne biliyim resim çizmektir falan filan. Hatta monopoly tarzı gibi boardgameler de olabilir bildiğiniz.
-
bodgame de tek basına hile yapabilirsin.. ewet..
paten öneririm.. ama evden cıkmam diosan graffiti yapabilirsin hatta bu yolla kız bilen tavlarsın:D :P:P
ama atıorm resme yeteneğin yoksa hiç zaman kaybetme boş boş önce keşif et neyde yeteknilisin.. ona gore yolunu bulursun..
-
betonun ve gürültünün az olduğu yerlerde bisikletle ya da samimi bir arkadaşınla gezintiye çık. yanında su, sigara, az ekmek ve az sebze-meyve bulundur. 5-6 saat durmadan gez. düzenli olarak yaparsan hem şimdiki zamanda, hemde ileriki yaşantından çok yarar sağlayacak geziler olacaktır. tecrübeyle sabittir.
-
ne işle meşkulsün kardeşim çok boş waktin war ?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
ne işle meşkulsün kardeşim çok boş waktin war ?
-----------------------------öğrenciyim. akşam gelince yatana kadar boşum. arada ödevlerim falan var işte onların haricinde. pc ve tv falan sıkıldım artık
-
balık tutmaya git tırmanş yap dag orman dere tepe gez ava çık kıçnı kaldırda acıık spor yap insana benze profildeki resim çok zükük kas filan kas adama benze yap bişeyler
-
dükkanlardakı eleman aranıyor afıslerı dıkkatını çekermi
-
müzik aleti calmaya calıs
-
of ulan offff bu gunlerını mumla arıyacaksın işe kostur,okula kostur , ısten gel ,sınavlara hazırlan ,acsın yemek yap ,yemek yedın bırı bulasık yıkamalı , evde yasıyorsun evın temızlıgı, kokacak halınyok camasırların yıkanmsı, utulenmesı, kedının karnı ac onu doyur.... aglamak ıstıyorum, gıt arkadasların otur muhabbet et gez sakın dort duvar arasına kapanamak gıbı bır salaklık yapma cunku ılerıde yeterınce 4 duvar goreceksın ıste evde...
-
seadog bunu yazdı:
müzik aleti calmaya calıs
nedemiş ünlü abaza düşünür şahin abimizsen hiç kaval çaldnnı ?
kompi kaval çal :)
-
uyu
Toplam Hit: 9369 Toplam Mesaj: 21