Boş Zamanlarda Yapılabilecek Aktiviteler
-
usain bold'un rekorunu sen kır ve kimseye söyleme, içten içe coş.
-
ebru sanatı ile uğraşabilirsin, alternatif olarak ise mastürbasyon öneriyorum.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
betonun ve gürültünün az olduğu yerlerde bisikletle ya da samimi bir arkadaşınla gezintiye çık. yanında su, sigara, az ekmek ve az sebze-meyve bulundur. 5-6 saat durmadan gez. düzenli olarak yaparsan hem şimdiki zamanda, hemde ileriki yaşantından çok yarar sağlayacak geziler olacaktır. tecrübeyle sabittir.
-----------------------------bunu deneyecem.
-
şöyle aynanı karşısına geç iyice bir saçını başını düzelt , güzel giyin dışarı çık kendine bir kız arkadaş bul , sonra istesen de boş vaktin kalmayacaktır merak etme ::::)
alternatifler :) pek sevmezdim bu tür oyunları http://ft.ntvspor.net/app/ ama bu oyunu sevdim bayağı da zaman alıyor:)
en güzeli bir spor salonuna git , hem geçirdğin vakte değdiğini görüceksin hem de spor yapmış olmanın verdiği haz süperdir, sporunu yap duşunu al , kendini bmba gibi hissedersin
-
Ileride CV ne ekleyebilecegin turden seylerle ugras...
-
benim bu sen dersane felan başladı boş zamanım olmuyor geçen sene body le uğraşıyordum gerçekten mütiş ilk 1- 1.5 ay vücudun alışıo sora sertleşmeye ve daha sora kas yapmaya başlıosn ben 3 ay gittim malesef az biraz kas yapmaya başlıyordum ama sonra bırakmak zorunda kaldım güzel oluyordu gidiyorsun mp3 çalarını takıosn kaldırıyorsun aletleri eve geliyorsun veya orda da alabilirsin ben eve gelip duş alıyordum sora gidiyorsun 15-20 dk uzanıyorsun kendini hamur gibi hissediyorsun :))
-

eğer maddi kazanç vs beklemiyorsan origami yap. kafan rahatlar, çiçek böcek yapmasını öğrendikten sonra hatun etkilemkete kullanabiliyorsun. bir mekanda dururken (ki öğrencisin) kağıttan çiçek yapıp verdiğinde şok oluyorlar.
-
Dil öğren. ingilizceyle başla ,ispanyolca , italyanca , arapça falan. bikaç yıl zamanını alır :D
-
mmT bunu yazdı:
Dil öğren. ingilizceyle başla ,ispanyolca , italyanca , arapça falan. bikaç yıl zamanını alır :D
arkadaşın dediği gibi dil çalış. ingilizceni ilerlet ve yanına bir dil daha koymaya uğraş.ilerideki maddi kazancını ciddi manada etkileyecektir. tabi sürekli çalışmak sıkıcı olur bunların yanında arkadaşların dediği gibi müzik spor yada çeşitli hobilere yönel. hepsinin faydası olur. -
havalı silahlar güzel bir hobidir. airsoftlarla başla. yaniboncuk atan . ama onların en babası 5000 ytl kadar gider.
havalı tabancadan başla evde atış yap araziye çık. şişe kır vs.. www.airgunturk.com