folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boş Zamanlarda Yapılabilecek Aktiviteler

Boş Zamanlarda Yapılabilecek Aktiviteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    usain bold'un rekorunu sen kır ve kimseye söyleme, içten içe coş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ebru sanatı ile uğraşabilirsin, alternatif olarak ise mastürbasyon öneriyorum.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    betonun ve gürültünün az olduğu yerlerde bisikletle ya da samimi bir arkadaşınla gezintiye çık. yanında su, sigara, az ekmek ve az sebze-meyve bulundur. 5-6 saat durmadan gez. düzenli olarak yaparsan hem şimdiki zamanda, hemde ileriki yaşantından çok yarar sağlayacak geziler olacaktır. tecrübeyle sabittir.

bunu deneyecem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anisiz59
    anisiz59's avatar
    Erkek

şöyle aynanı karşısına geç iyice bir saçını başını düzelt , güzel giyin dışarı çık kendine bir kız arkadaş bul , sonra istesen de boş vaktin kalmayacaktır merak etme ::::)

alternatifler :)  pek sevmezdim bu tür oyunları  http://ft.ntvspor.net/app/ ama bu oyunu sevdim bayağı da zaman alıyor:)

en güzeli bir spor salonuna git , hem geçirdğin vakte değdiğini görüceksin hem de spor yapmış olmanın verdiği haz süperdir, sporunu yap duşunu al , kendini bmba gibi hissedersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Ileride CV ne ekleyebilecegin turden seylerle ugras...

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    benim bu sen dersane felan başladı boş zamanım olmuyor geçen sene body le uğraşıyordum gerçekten mütiş ilk 1- 1.5 ay vücudun alışıo sora sertleşmeye ve daha sora kas yapmaya başlıosn ben 3 ay gittim malesef az biraz kas yapmaya başlıyordum ama sonra bırakmak zorunda kaldım güzel oluyordu gidiyorsun mp3 çalarını takıosn kaldırıyorsun aletleri eve geliyorsun veya orda da alabilirsin ben eve gelip duş alıyordum sora gidiyorsun 15-20 dk uzanıyorsun kendini hamur gibi hissediyorsun :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

eğer maddi kazanç vs beklemiyorsan origami yap. kafan rahatlar, çiçek böcek yapmasını öğrendikten sonra hatun etkilemkete kullanabiliyorsun. bir mekanda dururken (ki öğrencisin) kağıttan çiçek yapıp verdiğinde şok oluyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Dil öğren. ingilizceyle başla ,ispanyolca , italyanca , arapça falan. bikaç yıl zamanını alır :D 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    mmT bunu yazdı:
    Dil öğren. ingilizceyle başla ,ispanyolca , italyanca , arapça falan. bikaç yıl zamanını alır :D 
    arkadaşın dediği gibi dil çalış. ingilizceni ilerlet ve yanına bir dil daha koymaya uğraş.ilerideki maddi kazancını ciddi manada etkileyecektir. tabi sürekli çalışmak sıkıcı olur bunların yanında arkadaşların dediği gibi müzik spor yada çeşitli hobilere yönel. hepsinin faydası olur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

havalı silahlar güzel bir hobidir. airsoftlarla başla. yaniboncuk atan . ama onların en babası 5000 ytl kadar gider.

havalı tabancadan başla evde atış yap araziye çık. şişe kır vs.. www.airgunturk.com

Temel adalettir .
Toplam Hit: 9371 Toplam Mesaj: 21