Bosna Hersek‘Te Olan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Hocam öncelikle Teşşekur edelim 

Haklısınız uluslararası Saray Bosna'da yok onada denklik var

Saray Bosna var ama denklik yoksa sadece okulu tanıyorlar oda tus girip 50 üzeri alıp diploması geçerli kırman gerekli önemli değil

Rahatsız etti işim kusura bakmayın hocam 

Eurostar baya tartıştık 3 kişi dh felan o yüzden yazmıştım 

Hocam rica etsem hazırlık Sınıflarında neler yapıyorlar sınav felan varmı onları nerde öğrenebilirim

Saraybosna üniversitesinde denklik yok. Tus sınavı bir denklik sınavı deyildir. Uzmanlık eğitimine giriş sınavıdır. Geçerli bir diplama olmadan o sınava giremezsin.

Ius da ingilizce hazırlık 4 kurdan oluşur.  Dönemin başında yeterlilik sınavı yapılır. Seviyene göre kurlara atanırsın. Her kur çeğrek dönem sürer. Her kur sonunda kur geçme sınavı yapılır.  4. kuruda geçtikten sonra proficiency sınavı yapılır. 65 veya üzeri puan alamazsan fakülteye başlayamazsın. Senede 2 kez prof sınavı yapılır.

Anladım hocam YÖK demi yanlış bilgi veriyor mavi Diploma var tus girersen otomatikmen kabul oldu dedi

Hocam çok teşekkür ederim 

Diş Fakültesi varmı sizin Üniversitesinde ablam suan nöbette Tıp okuyor evde değilim sitelere bakamıyorum da 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Hocam öncelikle Teşşekur edelim 

Haklısınız uluslararası Saray Bosna'da yok onada denklik var

Saray Bosna var ama denklik yoksa sadece okulu tanıyorlar oda tus girip 50 üzeri alıp diploması geçerli kırman gerekli önemli değil

Rahatsız etti işim kusura bakmayın hocam 

Eurostar baya tartıştık 3 kişi dh felan o yüzden yazmıştım 

Hocam rica etsem hazırlık Sınıflarında neler yapıyorlar sınav felan varmı onları nerde öğrenebilirim

Saraybosna üniversitesinde denklik yok. Tus sınavı bir denklik sınavı deyildir. Uzmanlık eğitimine giriş sınavıdır. Geçerli bir diplama olmadan o sınava giremezsin.

Ius da ingilizce hazırlık 4 kurdan oluşur.  Dönemin başında yeterlilik sınavı yapılır. Seviyene göre kurlara atanırsın. Her kur çeğrek dönem sürer. Her kur sonunda kur geçme sınavı yapılır.  4. kuruda geçtikten sonra proficiency sınavı yapılır. 65 veya üzeri puan alamazsan fakülteye başlayamazsın. Senede 2 kez prof sınavı yapılır.

Anladım hocam YÖK demi yanlış bilgi veriyor mavi Diploma var tus girersen otomatikmen kabul oldu dedi

Hocam çok teşekkür ederim 

Diş Fakültesi varmı sizin Üniversitesinde ablam suan nöbette Tıp okuyor evde değilim sitelere bakamıyorum da 

Yok. Rica ederim

manhyak tarafından 14/Ara/14 19:28 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

atakan 

Gel sen yeni konu ac. De ki benim puanim şu. Param şu.

Bölüm olarakda şunlari istiyorum.

Ne önerirsiniz.

Daha guzel  tam istedigin bilgiler gelir yoksa tek tek universite arastirma. Sen bilirsin

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 3211 Toplam Mesaj: 34