Boşverin İşi Gücü Herkes Buraya Baksın ! Tahribat Buraya Gir !!!!!
-
adam iyilik yapmis buldugu rapidlerin alayini dagitmis burda
birkac kisi alip sifresini degistirdiyse adamin ne sucu var.
konulari uye olmayanlarda okuyabiliyor. disaridan birinin alip sifreyi degistirmedigi ne malum.
tutmussunuz degistirene kufur ediyorsunuz
sanki siz alinca degistirmeyecektiniz.
konu ile ilgili elestiri yapmayin. paylasim oldu bitti.
yorgan gitti kavga bitsin artik
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------adam iyilik yapmis buldugu rapidlerin alayini dagitmis burda
birkac kisi alip sifresini degistirdiyse adamin ne sucu var.
konulari uye olmayanlarda okuyabiliyor. disaridan birinin alip sifreyi degistirmedigi ne malum.
tutmussunuz degistirene kufur ediyorsunuz
sanki siz alinca degistirmeyecektiniz.
konu ile ilgili elestiri yapmayin. paylasim oldu bitti.
yorgan gitti kavga bitsin artik
-----------------------------"sanki siz alinca degistirmeyecektiniz". cümlesi dışında hepsine katılıyorum
-
bence sistem yanlıştı...
isteyene pm den verecektin...
mesela 5 kişiye 1 acc...sonuçta o acc nin şifresi değişirse 5inden biridir diyebilirdin... bu şekilde public etmen yanlıştı...
bence bundan sonra bulursan sakın public etme...
dün bitanesiyle girdim 3 tane dosya indirdim...sabah bidaha baktım şifre değişmiş...
bundan sonrada kavga etmenin bi anlamı yok zaten...
edit: az önce 1 mesaj okudum 1 tanesinin şifresini deiştirdim işe yarar nolcak diye :) arkadas gibi 60 kişi daha değiştirmiş işte şifreleri :)
-
deveye diken....
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
deveye diken....
-----------------------------insana ..... yaranır...
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------kroo bunu yazdı:
deveye diken....
-----------------------------insana ..... yaranır...
-----------------------------aynen :| darılmaya küsmeye gerek yok hiç tekrar versin rapid bende deiştirrim arkadaş...
-
değiştirenler utansın !!!
-
Ben siz kullanın diye verdim iyilik ediyim istedim ama gördüm ki bazıları bu iyiliğin karşısında beni suçlamaya kalktılar. Kroo arkadaşımızında dediği gibi deveye diken hesabı gerek bazı arkadaşlarımıza...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ben siz kullanın diye verdim iyilik ediyim istedim ama gördüm ki bazıları bu iyiliğin karşısında beni suçlamaya kalktılar. Kroo arkadaşımızında dediği gibi deveye diken hesabı gerek bazı arkadaşlarımıza...
hoca umarım beni yanlş anlamamşsındırbenmki tamamen bi eleştri
yanlşda olablrm
şunu unutmşm paylşmınn için saol ama bence böle olmaması gerekrdi BENCE...
ok sorun olmasında
-
Tahribatı çok sık olmasa da vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum. Ve ben bu konuyu daha yeni okuyorum. Başlığı ilk açtığımda içim kıpır kıpır oldu. Helal
olsun dedim... Yapılanları ve yazılanları gördükçe gerçekten çok üzüldüm. Ben tahribatta bu tip bişeyin olacağını tahmin etmezdim. Neyse olan olmuş.... Unutmadan
Holy sana da teşekkür ediyorum...