Boşverin İşi Gücü Herkes Buraya Baksın ! Tahribat Buraya Gir !!!!!
-
baacaaanıza osuriim emi :) bidenesi bile çalışmiyo cok leazımdı yaw :'(
-
abi adamlar onar onar yedekledi galiba ilk gördüğümde dedim 3 gün götürür bukadar hesap adamlar 5 dakklk etmşler helal :D tebrikler bu arada holy
-
Oyalan Bu Yalan RapidShare Accountu Yollamaya Devam :D
-
kardeş birdaha ki sefere böle dağıtmak yerine samimi olduğun müridlere pm yoluyla dağıtırsan daha iyi olur bana gelmiycek biliyorum ama boşuna zaman harcamış oluruz böle ben şahsen tüm şifreleri denedim hepsi değişmiş. ama çok saol genede güzel paylaşım.
-
Yaaa bende sevinmitim sure beklemekten kurtuldum diyeeee
-
Ohhh ne güzel.
Dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar güneş ufuktan şimdi doğar yürüyelim arkadaşlar a.q.
-
:)
-
iyimser olun :) müridler değiştirmemiştir, dışarıdan gören akbabalar değiştirmiştir :)
-
az once PM atacaktım Holy sana sonra bi dusundum kesin PM "hojam bi tane sifre bana gondersene " diyen yazılarla doludur diye wazgectim ben tel numaramı weriyim sen msj at :D olesi daha garanti :D telsimse sole 5dk 1 kntre ekliyim seni şifre uzun olur felan :D tebrik ederim hocam cok guzel iş başarmıssın diecemde baya buyuk işler yapmıssın helal olsun :D ( eger pmle sifre dagıtırsan bitanede ben alabilirim şimdiden tesekkurler )
-
Pm ile şifre dağıtmıyorum bir kaç kişiye verdim onlarında durumlarını bildiğim için verdim. Biraz sabredin büyük bir patlama daha yapıcam bu sefer herkes daha çok yararlanıcak ;)
Toplam Hit: 21732 Toplam Mesaj: 134