Böte'mi Bilgisayar Mühendisliği'mi
-
mürid ben iyi bi ünide iyi bi bölümde okuyorum ama sana verebilecegim tek tavsiye sudur, git bilgisayar müh oku yazılımcı olarak kendini geliştir nerden mezun olduguna falan bakmazlar direk işe girersin kafan rahat takılırsın.
-
eyuperol bunu yazdı
böte okuyan yeni mezun olan birisi olarak böte okuma derim. git mühendislik oku. zaten BÖTE ve birçok öğretmenlik alımını devlet geçici (3 yıllığına olmalı) olarak kaldırdı, durdurdu.
hocam alımlar kaldırılmadı diye biliyorum aksine baya artıcak 5 ve 6. sınıflara bilgisayar dersi mecburi oldu
tercih meselesine gelirsek ben bötede okuyorum ama bence mühendislik tercih etmelisin. yalnız şunu unutma iş sende bitiyor yazılıma çok iyi çalışmalısın ben çok adam tanıyorum alakasız bir bölümden mezun olup yazılım işinden ekmek yiyen ancak mühendislik tercih edersen 5 adım önden başlarsın -
-hangi bölüm?
-böte
-koyayım o göte
dediğim gibi muh daha iyi. -
erdemcakmak bunu yazdı
-hangi bölüm?
-böte
-koyayım o göte
dediğim gibi muh daha iyi.
Öyle demeyeydin iyiydi -
hocam o biraz sana bağlı.
asosyal şişman gözlüklü miyop ineğin tekiysen mühendisliğe git, sonra çap map yüksek lisans uğraşırsın
ama yerinde olsam adam gibi bir ünivde (mümkünse istanbulda) böte okurdum. okurken bir yandan da çalışırdım (zaten dersler kolay) okul bittiğinde elinde bir diploman ve 4 yılda kazandığın tecrübelerin olucak. ki o dört yılda tanışacağın insanlar/çevre ile güzel yerlere gelebilirsin
-
saolun arkadaşlar mühendisliklere bakmaya başladım. yine rahatsız ederim sizi üniversiteler konusunda :)
-
ipTelefon bunu yazdı
asosyal şişman gözlüklü miyop ineğin tekiysen mühendisliğe git, sonra çap map yüksek lisans uğraşırsın
ama yerinde olsam adam gibi bir ünivde (mümkünse istanbulda) böte okurdum. okurken bir yandan da çalışırdım (zaten dersler kolay) okul bittiğinde elinde bir diploman ve 4 yılda kazandığın tecrübelerin olucak. ki o dört yılda tanışacağın insanlar/çevre ile güzel yerlere gelebilirsin
arkadaşa katılıyorum. eğer geleceğe yönelik kariyer planın varsa ve şimdiden başlamak istiyosan böte okuman daha faydalı olur. dersler basit olduğu için aynı anda çalışıp kendi paranı kazanabilirsin. inan, kendi paranı rahatça harcamak gibisi yok :)
-
böte mi matematik mi arkadaşlar Ankara üniversitesinde?
Tengri tarafından 05/Tem/13 22:08 tarihinde düzenlenmiştir -
ipTelefon bunu yazdı
mühendisi ve mühendisliği çok yanlış tanımışsın.
-
erngnctrk bunu yazdıipTelefon bunu yazdı
mühendisi ve mühendisliği çok yanlış tanımışsın.
Mühendis görmemiş masum köylü.