folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Böte'mi Bilgisayar Mühendisliği'mi

Böte'mi Bilgisayar Mühendisliği'mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

mürid ben iyi bi ünide iyi bi bölümde okuyorum ama sana verebilecegim tek tavsiye sudur, git bilgisayar müh oku yazılımcı olarak kendini geliştir nerden mezun olduguna falan bakmazlar direk işe girersin kafan rahat takılırsın.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

böte okuyan yeni mezun olan birisi olarak böte okuma derim. git mühendislik oku. zaten BÖTE ve birçok öğretmenlik alımını devlet geçici (3 yıllığına olmalı) olarak kaldırdı, durdurdu.

hocam alımlar kaldırılmadı diye biliyorum aksine baya artıcak 5 ve 6. sınıflara bilgisayar dersi mecburi oldu

tercih meselesine gelirsek ben bötede okuyorum ama bence mühendislik tercih etmelisin. yalnız şunu unutma iş sende bitiyor yazılıma çok iyi çalışmalısın ben çok adam tanıyorum alakasız bir bölümden mezun olup yazılım işinden ekmek yiyen ancak mühendislik tercih edersen 5 adım önden başlarsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

-hangi bölüm?
    -böte
    -koyayım o göte

dediğim gibi muh daha iyi.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek
    erdemcakmak bunu yazdı

-hangi bölüm?
    -böte
    -koyayım o göte

dediğim gibi muh daha iyi.

Öyle demeyeydin iyiydi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hocam o biraz sana bağlı.

asosyal şişman gözlüklü miyop ineğin tekiysen mühendisliğe git, sonra çap map yüksek lisans uğraşırsın

ama yerinde olsam adam gibi bir ünivde (mümkünse istanbulda) böte okurdum. okurken bir yandan da çalışırdım (zaten dersler kolay) okul bittiğinde elinde bir diploman ve 4 yılda kazandığın tecrübelerin olucak. ki o dört yılda tanışacağın insanlar/çevre ile güzel yerlere gelebilirsin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek

saolun arkadaşlar mühendisliklere bakmaya başladım. yine rahatsız ederim sizi üniversiteler konusunda :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

asosyal şişman gözlüklü miyop ineğin tekiysen mühendisliğe git, sonra çap map yüksek lisans uğraşırsın

ama yerinde olsam adam gibi bir ünivde (mümkünse istanbulda) böte okurdum. okurken bir yandan da çalışırdım (zaten dersler kolay) okul bittiğinde elinde bir diploman ve 4 yılda kazandığın tecrübelerin olucak. ki o dört yılda tanışacağın insanlar/çevre ile güzel yerlere gelebilirsin

arkadaşa katılıyorum. eğer geleceğe yönelik kariyer planın varsa ve şimdiden başlamak istiyosan böte okuman daha faydalı olur. dersler basit olduğu için aynı anda çalışıp kendi paranı kazanabilirsin. inan, kendi paranı rahatça harcamak gibisi yok :)

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

böte mi matematik mi arkadaşlar Ankara üniversitesinde?

Tengri tarafından 05/Tem/13 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

mühendisi ve mühendisliği çok yanlış tanımışsın.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    erngnctrk bunu yazdı
    ipTelefon bunu yazdı

mühendisi ve mühendisliği çok yanlış tanımışsın.

Mühendis görmemiş masum köylü.

Toplam Hit: 6844 Toplam Mesaj: 25