folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Böte'mi Bilgisayar Mühendisliği'mi

Böte'mi Bilgisayar Mühendisliği'mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdemcakmak bunu yazdı

-hangi bölüm?
    -böte
    -koyayım o göte

dediğim gibi muh daha iyi.

:D

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek
    utat bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

böte okuyan yeni mezun olan birisi olarak böte okuma derim. git mühendislik oku. zaten BÖTE ve birçok öğretmenlik alımını devlet geçici (3 yıllığına olmalı) olarak kaldırdı, durdurdu.

hocam alımlar kaldırılmadı diye biliyorum aksine baya artıcak 5 ve 6. sınıflara bilgisayar dersi mecburi oldu

tercih meselesine gelirsek ben bötede okuyorum ama bence mühendislik tercih etmelisin. yalnız şunu unutma iş sende bitiyor yazılıma çok iyi çalışmalısın ben çok adam tanıyorum alakasız bir bölümden mezun olup yazılım işinden ekmek yiyen ancak mühendislik tercih edersen 5 adım önden başlarsın

Üniversiteye Öğrenci alımları kaldrırldı veya kontenjanlar önemli ölçüde azaltıldı.5 ve 6. sınıflarda ders zorunlu olunca atama sayısında önemli artış bekleniyor.Bence çok ümitlenmemek lazım.

21 mayıs 1864
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ne olursan ol hocam ama sakın karabük bilg. müh. yazma. Benden sana tavsiyedir.

DrKill tarafından 06/Tem/13 10:09 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

İş arkadaşım böte mezunu. Eğer ilköğretim öğretmenliğini düşünmüyorsanız böte yazmayınız. Mühendislik iyidir, kaldırım mühendisliği bile.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 25