Botnet Kurbanı Olmuşum Bilgi-İşlem Ağ'dan Attı
-
FOXXLY bunu yazdı
birisi firex i çağırsın. comoducu olarak hesap versin çarmıha gerilsin.
O product ile doğrudan bağlantım yok hacı :)
anonim6918524 tarafından 04/Eki/13 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
dosyalarını yedekle bi format at ben virüs temizlemeyle felan uğraşmam nereden bilicem %100 temizlendiğini :D ?
-
hijackthis çekip raporu paylaşsana?
-
noname bunu yazdı
hijackthis çekip raporu paylaşsana?
umarım lök diye paylaşmamın bi sıkıntısı olmaz :)
-
ayni mevzu bende oldu 3-4 gun once. virus alert diye okul id mden banlamislar. gittim konustum. avira sildirip, symantec yukletti, full scan yap, risk loglarini bize gonder dedi. yaptim 5trojan buldu. risk loglarini da emaillerine gonderdim. actilar.
ilgincmis, tarattigimi nerden anlayacaksin sorusuna 'biz anlamayacagiz, ama bir daha tekrarlanirsa 1 hafta ceza'. ne yapacaklar hapse mi atacaklar cok merak ettim.
-
mizahi bunu yazdı
ayni mevzu bende oldu 3-4 gun once. virus alert diye okul id mden banlamislar. gittim konustum. avira sildirip, symantec yukletti, full scan yap, risk loglarini bize gonder dedi. yaptim 5trojan buldu. risk loglarini da emaillerine gonderdim. actilar.
ilgincmis, tarattigimi nerden anlayacaksin sorusuna 'biz anlamayacagiz, ama bir daha tekrarlanirsa 1 hafta ceza'. ne yapacaklar hapse mi atacaklar cok merak ettim.
yok hocam 1 hafta netimi keseceklermiş. :D hala saçma tabi benim elimde olmayan bir şey sonuçta.
bu arada symantec derken norton mu yukledi? Hangisini?
-
symantec direk antivirüs sağlamdır bizim şirkette bunu kullanıyo gerçi ben yükletmedim kendi kendimin antivirüsüyüm die ama :D
-
bende comodo kullaniyorum son zamanlar iyice kıllandim hiç bir virüs alarmi almiyorum. bedava diye görmezdenmi geliyor acaba virüsleri.
-
hocam botnet seni seçmez saçmalama :) bas formatı çak windows defenderi olsun bitsin
-
comodoyu ti ye alıp eset öneren bilgi işlemciler de varmış demek ki.
c del format. / makinayı teferruatlı incelemeye gerek yok.