folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Botnet Kurbanı Olmuşum Bilgi-İşlem Ağ'dan Attı

Botnet Kurbanı Olmuşum Bilgi-İşlem Ağ'dan Attı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Comodo antivirüsü değil de, firewall'u tam güncel - sezgisel kullanıyor olaydın muhtemelen bu ağa dahil olmazdın. 

Comodoyu sikine takmayıp eset önermiş bi de. Orası cidden bilgi işlem mi acaba. 

Amd-x dediği gibi c format. 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Comodo antivirüsü değil de, firewall'u tam güncel - sezgisel kullanıyor olaydın muhtemelen bu ağa dahil olmazdın. 

Comodoyu sikine takmayıp eset önermiş bi de. Orası cidden bilgi işlem mi acaba. 

Amd-x dediği gibi c format. 

++; katılıyorum hocam..Ayrıca portable olduğu için kaspersky rescue disk tavsiye edebilirim,güncelleyip taratırsın,bir adet usb belek yeterli =) 

Bu arada bot saldırıları yoğunlaştı baya,bilinçli internet kullanımı şart 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam botnet seni seçmez saçmalama :) bas formatı çak windows defenderi olsun bitsin

Troll falan mı yapıyosun anlamadım ama :D

neyse 

@DAYI

Abi comodo ya etkisiz dedi adam ben de çok şaşırdım. Bu arada Comodo ya çamur atıyorum gibi gözüktü sanırım ama hata illaki bende. photoshopun vs crack ini güvenli dosya olarak eklemek zorunda kalıyorum yoksa salisesinde siliyor. (hatta kapalıyken bile siliyor :)  Bu crackler sıkıntı yaptı sanırım. Ama onları da sildim şimdi

şimdiki sıkıntı bizim Network cülerin işe gelmemesi. Onları bekliyorum. pazartesi ye kadar telden vs bağlancam heralde net'e

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

cypter yapimlarina baktiğimda milletin ifrit olduğu birkaç antivirüs programi olduğunu gördüm diğer antivirüsleri bypass yapma konusunda pek sıkıntı yaşamiyorlar antivir piyasanin en iyisi gibi duruyr.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

birisi firex i çağırsın. comoducu olarak hesap versin çarmıha gerilsin.

:D  ahahaha   comodo iyidir ya o bilgi işlemdeki eleman kpss ile atanmış biridir ne bilsin comodoyu... eset diye sallamıştır.. bak o da bulamaz bişey emin ol :P 

lisanslı norton kullandım ama comodo daki verimi alamadım bir daha da lisanslı naaaahhh alırım bir antiyi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

birisi firex i çağırsın. comoducu olarak hesap versin çarmıha gerilsin.

:D  ahahaha   comodo iyidir ya o bilgi işlemdeki eleman kpss ile atanmış biridir ne bilsin comodoyu... eset diye sallamıştır.. bak o da bulamaz bişey emin ol :P 

lisanslı norton kullandım ama comodo daki verimi alamadım bir daha da lisanslı naaaahhh alırım bir antiyi

abi comodo nun bulamama gibi bi durumu yok. ben ekledim güvenli dosya olarak. sonra da geri bulamadım güvenliler listesinden. (photoshop crack)

Eset dediğin gibi bişi bulamadı

malwarebytes buldu bişeyler sildim. combofix de açtım şu an hala bişeyler olduğunu sanmıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

eset kullanan arkadaşlar eset şifre koymayı unutmayın :)

onekine?
Toplam Hit: 8182 Toplam Mesaj: 28