Botnet Kurbanı Olmuşum Bilgi-İşlem Ağ'dan Attı
-
Comodo antivirüsü değil de, firewall'u tam güncel - sezgisel kullanıyor olaydın muhtemelen bu ağa dahil olmazdın.
Comodoyu sikine takmayıp eset önermiş bi de. Orası cidden bilgi işlem mi acaba.
Amd-x dediği gibi c format.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Comodo antivirüsü değil de, firewall'u tam güncel - sezgisel kullanıyor olaydın muhtemelen bu ağa dahil olmazdın.
Comodoyu sikine takmayıp eset önermiş bi de. Orası cidden bilgi işlem mi acaba.
Amd-x dediği gibi c format.
++; katılıyorum hocam..Ayrıca portable olduğu için kaspersky rescue disk tavsiye edebilirim,güncelleyip taratırsın,bir adet usb belek yeterli =)
Bu arada bot saldırıları yoğunlaştı baya,bilinçli internet kullanımı şart
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam botnet seni seçmez saçmalama :) bas formatı çak windows defenderi olsun bitsin
Troll falan mı yapıyosun anlamadım ama :D
neyse
@DAYI
Abi comodo ya etkisiz dedi adam ben de çok şaşırdım. Bu arada Comodo ya çamur atıyorum gibi gözüktü sanırım ama hata illaki bende. photoshopun vs crack ini güvenli dosya olarak eklemek zorunda kalıyorum yoksa salisesinde siliyor. (hatta kapalıyken bile siliyor :) Bu crackler sıkıntı yaptı sanırım. Ama onları da sildim şimdi
şimdiki sıkıntı bizim Network cülerin işe gelmemesi. Onları bekliyorum. pazartesi ye kadar telden vs bağlancam heralde net'e
-
cypter yapimlarina baktiğimda milletin ifrit olduğu birkaç antivirüs programi olduğunu gördüm diğer antivirüsleri bypass yapma konusunda pek sıkıntı yaşamiyorlar antivir piyasanin en iyisi gibi duruyr.
-
FOXXLY bunu yazdı
birisi firex i çağırsın. comoducu olarak hesap versin çarmıha gerilsin.
:D ahahaha comodo iyidir ya o bilgi işlemdeki eleman kpss ile atanmış biridir ne bilsin comodoyu... eset diye sallamıştır.. bak o da bulamaz bişey emin ol :P
lisanslı norton kullandım ama comodo daki verimi alamadım bir daha da lisanslı naaaahhh alırım bir antiyi
-
zone bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
birisi firex i çağırsın. comoducu olarak hesap versin çarmıha gerilsin.
:D ahahaha comodo iyidir ya o bilgi işlemdeki eleman kpss ile atanmış biridir ne bilsin comodoyu... eset diye sallamıştır.. bak o da bulamaz bişey emin ol :P
lisanslı norton kullandım ama comodo daki verimi alamadım bir daha da lisanslı naaaahhh alırım bir antiyi
abi comodo nun bulamama gibi bi durumu yok. ben ekledim güvenli dosya olarak. sonra da geri bulamadım güvenliler listesinden. (photoshop crack)
Eset dediğin gibi bişi bulamadı
malwarebytes buldu bişeyler sildim. combofix de açtım şu an hala bişeyler olduğunu sanmıyorum.
-
eset kullanan arkadaşlar eset şifre koymayı unutmayın :)