Botnet Varlığı Nasıl Anlaşılır? Nasıl Kurtulunur?
-
.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
Avira bunu yazdı:
http://blog.zemana.com/2008/04/karanlk-windows.html
burayı okuyun tehlikeyi daha iyi anlarsınız.
-----------------------------int kafemde bütün makinalarda perpect xp kurulu bazen pcler nete girmedigi halde dovnload yapıyor gibi modemin ışıgı pırpır yapıyor bunları nasıl tespit eder ver kapatırız bi yol gösterirmisin?
-----------------------------Avira bana demişti ki sistemin içine gömülüyse tespit edemezsin çünkü hangi dosyanın içine sakladı bilemezsin
(yani sistemin içine gömülü dediğim dark edition, perfect xpde falan kurulumla birlikte gelen bişey varsa)
burdan şu sonuca varabiliriz ki Avira'nın tavsiyesi orjinalden çekilmiş bi windows kullanmak
orjinal bi cd bulup çekmek lazım
-
gelen os larlada pek alakası yok günümüzde artık ölebişey olduki girdin web sitesi indirdin oyun yaması hat video dosyasının codeclerine entegre edilmiş rat lar mevcut arkadaşlar %100 güvende oldugunu kim söylerse o bizede anlatsın yapalım benim makinayı her ayda 1 kere recover ediyorum ne yalan diyim zaman kötü :D
-
EcHoLL bunu yazdı:
gelen os larlada pek alakası yok günümüzde artık ölebişey olduki girdin web sitesi indirdin oyun yaması hat video dosyasının codeclerine entegre edilmiş rat lar mevcut arkadaşlar %100 güvende oldugunu kim söylerse o bizede anlatsın yapalım benim makinayı her ayda 1 kere recover ediyorum ne yalan diyim zaman kötü :D
-----------------------------hacı belkide recovery ettiğin dosyalarda bile vardır :D
-
yok ben temiz kurulum yapıp imajı dvd ye yazıyorum o imajı çıkarıyorum sonra ya ghost luyorum yada acronis çekiyorum recover diyince microsoftun aciz sistem geri yüklemeden bahsetmiyorum arkadaşlar onu en dandik exeler bile geçiyor :D
-
windows Xp yamalı eşek gibi bir yeri yamıyorlar öbür yeri patlıyor sp 2 deki açık sp3 de de mevcut ve hatta hala kapamadılar açıgı açık hala var
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------rookit yazdıktan sonra var ise yazıp gözükmemesi sonucu tekrar yazarken bi anda gökyüzünden inen mavi şey gibi
var iseva nın gözükmesi ile gönder gitsin e tıklama arasındaki 1-2 saniye arasında böle bişe olabiliniceni düşünülüp bu yazıyı 1-2 saniye içinde tasarlayıp 1-2 saat sonra göndermek ne kadar akıl karı < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> bilmiyorum
" biraz uyursan gecer belki murid :>) "
Chrome kullunma istersen mürşit mürit. ;)
-
http://www.adtech-r10-net-seo-yarismasi-2.com/botnet-hakkinda-hersey.html
onlar ilgili bi yazı buldum hocam.