Boya Kokusu Yardım
-
Vanilatörü yak koku gecer
-
2. bir öneri aileden birini çağır ama iyi ossuran olsun sok odaya onu 5 10 dk osursun dursun sonra çıkar onu odadan aç evde ne kadar pencere varsa sonra al o ossuran arkadaşla git 2 tur at :D
-
Dedikleri gibi o evde sarmaya yarayan poşet den al sar cunki odayı temizleren o gene kokacak tam kuruyuncak kokmaz heral
-
kus
-
Öyle yorumlar varki feci, hacı ben graffiti ile uğraştığımdan ızdırabını anlıyorum, kendi odamıda boyamıştım..
Velâkin sen ayranı bulundur yanında spray bayıltmaz ama bayağı mideni alır yani böyle sürekli tiner kokluyormuşsun gibi gitmez burnundan o koku..
Ayrıca odaya gelirsek sen dolabı çıkarsanda sprey uçucu madde boyası olduğu için yani hava su gibidir, 1 sıktığında dağılarak gittiği için en net noktaya giden yer renge kavuşur ama kenarlara çok feci saçılır bunu güneşte spray kullananlar bilir.. o yüzden o koku odaya sindi 1 kere...
Bu oda kokuları var o güzel gider yoksa en yakın milenyumdan tütsü al çok ferahlatır + camı pencereyi hiç kapama bu gecede o odada kalma balkonda yat...
3-4 güne anca çıkar çünkü, hele ilk gün feci :)) -
odanın orta yerine sıç anca geçer...
-
toretto bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sende sıvarsın artık ?
-
burada başka reklam ajansı olan varmı bilmiyorum ama hocam dinle beni 3. mesaj bu sefer ciddi konuşam
1.yanında süt ürünü bulundur ne yapacaksan öyle yap. odayamı gircen iç ye öyle gir
2. mutlaka maske tak sarı kalınlar var o da olmadı doktor maskesi tak (3 4 saat baskı makinasının odasında havalandırma olmadan rahatlıkla dayanabiliyordum)
zaten senin dolabı odanın içinde boyalaman bi kere yanlış sprey boyanın partikülleri bile duvara falan yapışmıştır
o dolabı çıkar o odadan at dışarı balkon teras herhangi açık alana
odanın tüm havalandırmasını kes sonra al sağlam bi oda parfümü mümkünse şu zaman ayarlılar var 1 gün kalsa içerde yeter sonra yada gir odaya tak maskeyi bitir odada o parfümü 1 2 saat sonra sadece pencereyi aç kapıyı açma yoksa manyak müthiş bir koku evi sarar benden demesi
yada 2 3 gün havalanacak o oda başka çare yok ama dolap kuruduktan sonra koku azalır gitmez niye dersen yağlı boyanın kokusu 1 2 hafta üstünde olduğu yerden gitmez :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
toretto bunu yazdı:
-----------------------------Kına göndersek hocam arkadaşa?
Hocam kokunun kaynağı dolaptır bence iyice kurumadıkça yani boyadaki ucu madde tamamen uçunca zaten boya kurumuş olacak ve koku kaynağı olan ucucu maddede gitmiş olacak.
kısaca kuruyana kadar bekle cam hep açık kalsın kolay ucar olay kurur. kuruyunca gidecek.
-
ExpirE bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
toretto bunu yazdı:
-----------------------------Kına göndersek hocam arkadaşa?
Hocam kokunun kaynağı dolaptır bence iyice kurumadıkça yani boyadaki ucu madde tamamen uçunca zaten boya kurumuş olacak ve koku kaynağı olan ucucu maddede gitmiş olacak.
kısaca kuruyana kadar bekle cam hep açık kalsın kolay ucar olay kurur. kuruyunca gidecek.
-----------------------------öyle yapıcam sanırım dostum.
dolabı çıkarma gibi bi durumum yok komple duvar gibi.
kapı pencere açtım vanti. yide dayadım :D dolaba çarpıp pencereden çıkıyo :)
odamızda yatamıycaz bugun :)