folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boya Kokusu Yardım

Boya Kokusu Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

ExpirE bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

toretto bunu yazdı:

odanın orta yerine sıç anca geçer...

sende sıvarsın artık ? 

Kına göndersek hocam arkadaşa?

Hocam kokunun kaynağı dolaptır bence iyice kurumadıkça yani boyadaki ucu madde tamamen uçunca zaten boya kurumuş olacak ve koku kaynağı olan ucucu maddede gitmiş olacak.

kısaca kuruyana kadar bekle cam hep açık kalsın kolay ucar olay kurur. kuruyunca gidecek.

öyle yapıcam sanırım dostum.

dolabı çıkarma gibi bi durumum yok komple duvar gibi.

kapı pencere açtım vanti. yide dayadım :D dolaba çarpıp pencereden çıkıyo :)

odamızda yatamıycaz bugun :)

akşam fantazisi yapamıyıcaksın yani bugün :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Dolap boyama videosu verdiğimi hatırlamıyorum :) doğaçlamanın sonuçları. Çekin cezanızı küçük coşkun.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HalloweenSchiff
    HalloweenSchiff's avatar
    Erkek

pastırma ye odada koş terle kanka

--
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Geçenlerde bizde dolabı boyadık spreyle ama balkonda sen odada boyayarak hata yapmışsın.Biz balkonda boyayıp 1 günde balkonda beklettiğimiz halde dolap eve boya kokusu veriyor umarım bu gün hafifler o koku ama hiç sanmıyorum 4-5 gün çekersin bu kokuyu ondan sonra haifler iyicene kokusu.

Havalarda sıcak zaten sıcağı gördünmü devamlı kokuyu salıyor dolap allah yardımcın olsun ne diyeyim.Ayrıca yogurt filan ye zehirlenmeye karşı.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

senin gibiler yüzünden sağda solda taribat hakkında kötü yorumlar oluyo :) :) müridlerin yaptıklarına bak şeklinde  :) :)

yapıcak bişi yok müdür, kapısını kapat içerde de kaç camın balkonun varsa hepsini aç 1 hafta bekle anca gider..

orda yatayım deme zehirlenir geberirsin, kapısınıda pek açma tüm ev kokmasın annen bildiğin evden kovar :)

ayrıca aklında bulunsun, aklına sıçim :) 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Taka99 bunu yazdı:

Sirke kaynat,ev daha beter koksun.

adam geyik yapmıyor yalnız mantıklı söylüyor. sirke kaynatmak havadaki çoğu kokuyu alır. kendi kokusunu bırakır ama dayanılmaz boya kokusundan iyidir. sirke kokusu da kısa süre sonra geçer. Mesela deniz ürünleri gibi ağır kokulu şeyler pişiren restoranlar sürekli sirke kaynatırlar mutfaklar leş gibi balık kokmaz.

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bu ne amk cevaplara bak herkes geyik yapmış ciddi konuda. ayıp değil mi :|

barış sen bu arkadaşı dinle en iyisi

1-618-GR bunu yazdı:

Öyle yorumlar varki feci, hacı ben graffiti ile uğraştığımdan ızdırabını anlıyorum, kendi odamıda boyamıştım..

Velâkin sen ayranı bulundur yanında spray bayıltmaz ama bayağı mideni alır yani böyle sürekli tiner kokluyormuşsun gibi gitmez burnundan o koku..

Ayrıca odaya gelirsek sen dolabı çıkarsanda sprey uçucu madde boyası olduğu için yani hava su gibidir, 1 sıktığında dağılarak gittiği için  en net noktaya giden yer renge kavuşur ama kenarlara çok feci saçılır bunu güneşte spray kullananlar bilir..  o yüzden o koku odaya sindi 1 kere...

Bu oda kokuları var o güzel gider yoksa en yakın milenyumdan tütsü al çok ferahlatır + camı pencereyi hiç kapama bu gecede o odada kalma balkonda yat...

3-4 güne anca çıkar çünkü, hele ilk gün feci :))

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

OSUR

Allah Türktür.
Toplam Hit: 8443 Toplam Mesaj: 29