Böyle Album Mu Olur (Album Kapağı Ayrı Olay)
-
az önce yeni film çıkmışsa indirip izliyim diye bakınıyordum yonca evcimik'in yeni albumunu gördüm
album kapağı şarkılar filan rezalet :W
yani artık populer olmak için isim yapmak için böyle şeyler mi yapmak lazım yani nereye doğru gidiyoruz
adam gibi şarkıcı kalmadı neredeyse ünlü olmak isteyen biri face diye şarkı yapar biri refarundum diye şarkı yapar iyice boka sardı

kapakta inek ne alaka ufo ne alaka arkada koşan hatunlar ne alaka bide tarz olsun diye ayyıldız'ı kullanmış yuh yani !
-
inek emoları temsil ediyo olabilir
ufoda evrensel bi albüm olduğunu
arkada koşan hatunlarda albümdeki şaheserlerin kığır kıpır olduğunu anlatıyordur herhalde
-
ne biçim kapak len bu :D ben bunu götümle yaparım :P :D
-
hocam yanlisin olmasin ya biri bunca sacma seyi biraraya getirmis olaabilir oylesine.. Bu ne boyle ali babanin cigtligi gibi puhahha yarildim aamk girmeseydim konuya keske :D
-
way be aboneyim şarkısını çıkartalı 20 sene olmuş
şimdiki şarkıya bak
-
şok şok şok!
yonca evcimik, ismail yk laştı..
muahuah msn, twitter, facebook :D:d
edit: yanlız tabeladada rakım Türkçe gerisi ing. :D:d
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yanlisin olmasin ya biri bunca sacma seyi biraraya getirmis olaabilir oylesine.. Bu ne boyle ali babanin cigtligi gibi puhahha yarildim aamk girmeseydim konuya keske :D
-----------------------------yok hacı orijinal bu :F
album linkini çevreye vereceği rahatsızlıktan ötürü vermedim
-
biri bu karıya artık bediş olmadığını hatırlatmalı.
-
bu da kafayı yedi..bu ne ya şaka mı bu hala inanamıyorum yaa şoklardayım..
-
bedisliğimi kaldı artık nine oldu hala ne yapıyor yavv
-
artık doğal hayatımızın bir parçasının internet ve intert içinde en çok ziyeret edilen sosyal paylaşım sitelerini anlatıp..aslında o akdar güzel şeyler varken (DOĞA ÇİÇEK KIRLAR) biz onları görmeyip o akdar güzel şeylerin içinde bile yine PC den vazgeçememizi anlatıyor..
Ay yıldızda Burasının türkiye olduğunu
Ufo ise :Öle boktan konulmuş birşey..
inek ise : o akdar büyük olmasına gerek yok..Hindistana açılmayı düşünüyor olablr... !!
böyle açıklayayım bu saçma şeyi :)