Böyle Album Mu Olur (Album Kapağı Ayrı Olay)
-
Herhalde şaka amaclı hazırlanmıs bı album kapagı :)
veya dunyanın en sacma album kapagı odullerı dıye bısey varsa onu almaya calısıyordur!
Artık ınsanlar ne yapacagını sasırmıs durumda!
-
yaşlanmış yonca :| albüm de dalga amaçlı çıkarılmış bir albüm her yerinden belli zaten popülerlikle alakası olacağını sanmıyorum 90 lar denildiğinden ilk akla gelen şarkıcılardan biridir hey gidi günler hey :| harbi yaşlanmış lan
-
"ufo gören masum köylü"
:)
-
iq seviyesi yerlerde
-
Kapak kesin bobilerden. Şarkı da bir programda dalgasına söylenmiş birşey. Ek olarak Yonca Evcimik bayatlamış zaten. Mümkünse tv ye dahi çıkmasın :| Onu gördükçe çocukluğumda antipatik şarkılarını bağıra bağıra her yerde söyleyen salak kızlar aklıma geliyor. Midem bulandı.
-
O topuklu ayakkabılarla orada nasıl yürüyebilir ? Uzaylı bi cisim bile var anasını satim... Koskoca köyde cami yok... Sankim tuvalete oturmuş gibim... İnekte ona bakıyor...
-
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000318933
olay fake değil satış sitelerinde bile var aynı foto ile bobilerde olsa görürdüm
gece diskoya çıkmış kaçırdım a.k :W
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
biri bu karıya artık bediş olmadığını hatırlatmalı.
-----------------------------dimi ,)
-
İşte pop müzüğin içler acısı durumu..Ne alaka diyen olabilir çünkü şarkı sözleri o kadar anlamsız ki albümün satmayacağı belli.Satmak için gündeme gelmek lazım.Gündeme gelmek için............. Boşlukları kafanıza göre doldurun :D:D:D:D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Kapak kesin bobilerden. Şarkı da bir programda dalgasına söylenmiş birşey. Ek olarak Yonca Evcimik bayatlamış zaten. Mümkünse tv ye dahi çıkmasın :| Onu gördükçe çocukluğumda antipatik şarkılarını bağıra bağıra her yerde söyleyen salak kızlar aklıma geliyor. Midem bulandı.
-----------------------------Kapak bobilerden değil. Şarkı da dalgasına söylenmiş bir şey değil. Emin olabilirsin