Böyle Baro Yerle Bir Olsun ! [Avukat Ücretleri]
-
Hmm... Hukuk mu secsem acaba Karatahta?? :))
-
karatahtaya hak veriyorum :)
a.q bazı konulardada öyle ben öğrenmek için düz dünya para zaman harcayım düz dünya araştırmalar yapayım birni gelsin alper banada yap. -ücreti? -ne ücreti birde kardeşinden ücretmi isteyeceksin? diyalogları geçiyor hep :)
akıl verilr tarif edilir tanıdıksa yapım aşamasına geçerse ücrete tabidir :)
annemi 3 ayda bir kontrole götürüyoruz profesore 45 dk muyeneye 400 lira felan veriyoruz
avukat gibi hazırlığı felanda yok
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm... Hukuk mu secsem acaba Karatahta?? :))
-----------------------------kesinlikle seçmelisin :F:F:F
-
Valla anladığım ehlivukuf mürid avukat kişisel bir şey değil üstadım yanlış anlamanı istemem ama Türk hukuk sisteminden sonuna kadar yılmış biri olarak deneyimlerim ölçüsünde avukatlar dan ve avukatlık mesleğinin gelmiş olduğu halden nefret ettim.
O ücretsiz tayin edildiğini söylediğiniz avukatlar bazı konularda işe yarıyordur belki bunu bilmiyorum ama 7 ayrı avukata zaten parası olmayan biri olarak resmen vede alenen para kaptırmış biri olarak bu vicdansızlığı gözlerini bile kırpmadan nasıl sergilediklerini anlayamayan biriyim üstelikte gel kültürü ile davanın hangi yöne doğru gideceğini hangi davaların açıılması gerektiğini bile bilecek kadar bilgi sahibi olmama rağmen Türk hukuk sistemi (ki dünyadada böyledir sanırım) eninde sonunda mutlaka avukata mahkum ediyor kişiyi.
S.S. kuralı geçerli bu bir sistem biliyorumki alınan her vekaletin gelir vergisi var baro fiyatları üzerinden değerlendiriliyor ama dolandırıcılığın bu kadar kanuni olduğu başka bir meslek yok parayı al hiçbir şey yapma yapıyorum de oyala artıkı iş çılgınlık boyutuna gelsin baroya şikayet etmeye git birde öğren ki senin avukatı baronun bölge disiplin sorumlusu:) hadi çık işin içinden .Ah avukatlar ah!
Her konuda olduğu gibi bu konudada işini vicdanı bilgisi ve ahlakı ile yapanları tenzih ederim Ama sizin sözünüz zaten İnsan insanın kurdudur!!!!!
