Böyle Bi Script Vs Var Mı? Yoksa İnsanların Kişisel Hıyarlıkları Mı?
-
Şimdi söyleyecek söz bulamıyorum artık.
Bazı müritler var herşey sorunsuz güzel şekilde yorum yazıyorlar fln...
Fakat bu arkadaşların yazdığı yorumların tamamında L harfi büyük..
Adamın yazdığı mesaj şu :
------
Gene beLirtiym içimde kaLmasın. Adamın ne oLduğu yada ne yaptığı önemLi değiL. Bizim için oradaki tek örnek; Ne kadar içtenLikLe yaptığı. İmrenmemiz gereken tek şey bu. Hani ard niyeti yoksa MüsLümanLığın temeLLeriyLe tanışması güzeL oLmuş. Ayrıyetten eğer gerçekten adama huzur veriyorsa(Oruç, Namaz), bu adam kesin müsLüman oLur. Birde budist kaLdığı sürece rekLam yapar. MüsLüman oLduğu anda işLer deişir. YaptıkLarının önemi kaLmaz. Pff işte dahada derini fLn. Doğru düzgün eLe aLamadım. Biraz daha temiz kafayLa bakmak Lazm.
------
Şimdi, acaba yazılan yazılardaki bütün l harflerini yada istenen herhangi bir harfi devamlı büyük yapan bir script fln yazıldıda benim mi haberim yok?
Yoksa bu müridin özel hıyarlığımıdır?
Acaba diorum insanlar kendi yazdıklarını ezik vs hissettiklerinden dolayımı bu yollara başvuruyorlar?
----
-
kişisel takıntılarından kaynaklanıyor, bende sağda solda görüyodum, bi elemana sordum usta neden l ler büyük diye o da yanlız l harfine basamadığını shift ve l ye birlikte bastığında tatmin olduğunu söyledi :)
-
valla iyi bir noktaya deyinmişin otamatik büyük L basan klavye varda bizmi bilmiyoruz ha unutmadan bir script daha söylim Kqnkq yazanlar abidik gubidik kelime türetenler yok degil yeni bir nesil olsa gerek diye düşünüyorum ecini böcünü mercimekten kücüğünü diyecen olmayacak.. bence tahribatta bir bölüm açıp bunlar teşhir edip millete rezil rüsva etmek en edipli ceza olsa gerek benim görüşüm tabi..
-
Hıyarlık Demek Yanlış Olur Bendede Takıntı Var Mesela Bütün Kelimeler Büyük Harfle Başlıyor Aslında Hoşuma Gidiyor Aliştırdım Kendimi Böyle Küçük Yazmak Artık Acayip Geliyor...
-
evet bunu bende çok gördüm ki$iseL hıyarlıktan cıkıp tüm net alemine kapak olmuş bi hıyarlık. Yani kodugumun l sini büyük yazınca daha karizmatik vs etkileyicimi oluyosunuz.
Chat ortamında l büyük olunca kızlar size daha erkenmi tav oluyo. Oluyosada ben o kızada kullananada kayam :P -
aslında böyle bi özellik metin editörlerinde ii olurdu ama bidaha düşündümde bende mirc yada msn de böyle yazanlara gıcık oluyorum boşver :F
-
Farklı olma cabası baska bi acıklaması yok.Bu arada usenmeden shift+l yaptıkları icin ayrıca kutluyorum
-
bence L yapmalarının sebebi 1(bir)-I(I)-l(Le)-|(bu ne bende bilmiom) benzerliği olabilr.Ama yinede aptalca cümleden çıkarılır anlam zaten
-
Belki adamın ismi "L" ile başlıyordur yada sevdiği saygı duyduğu bi insanın vs. o yüsden büyük yasıodur bence bir hıyarlık diildir herkesin kendi seçimidir eğer bu hıyarlıksa msn adresleri ad ve soy ad dısında olanların yaptığıda hıyarlıktır ve isim soyisim yerine nick kullananlarda hıyarlık yapmış olur bu benim şahsi fikrim herkes katılmak zorunda diil..!
-
hajı..
script mikript değil bu ..
sadece özentilik..
ulan daha önce böle bişi yoktu bu sanalda..
bu lamerler ortaya cıkınca böle oldu hersey.. [ yeni türemiş lamerlerden bahsediyorum.. :) ]
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Ben adamın ismi "L" ile başlıyordur yada sevdiği saygı duyduğu bi insanın vs. o yüsden büyük yasıodur bence bir hıyarlık diildir herkesin kendi seçimidir eğer bu hıyarlıksa msn adresleri ad ve soy ad dısında olanların yaptığıda hıyarlıktır ve isim soyisim yerine nick kullananlarda hıyarlık yapmış olur bu benim şahsi fikrim herkes katılmak zorunda diil..!
-----------------------------
rene'nin yukarıda werdiği örnek yazıya bakmadın mı hoca..