Böyle Bi Script Vs Var Mı? Yoksa İnsanların Kişisel Hıyarlıkları Mı?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yazıLanLarın h€psini okudum :D anLadıgım kadarıyLa Lnin büyük yazıLma$ına uyuz oLuyorsunuz :D
evet bende sevmiyoum asLında öyLe yazıLmasını...
'yhaaa' bide şu dikkatimi çekti;
okudugm kadarıyLa 'yhaaaa' yazanLarada uyuz oLuyoruz tüm site oLarak :D
-----------------------------
aynen ak :|
bence bu kişisel bir hıyarlıktır tamamen ak :|
bok mu var onun yerine bu bunun yerine o koyuyorsun :|
-
Doğru düzgün Türkçe yazmayan herkesin ak. Gerçekten yani.
yhaa
değil yerine deil
anlamadım yerine annamadım
yapıyorum yerine yapıorum.
k/g yerine q
ve Bi BüYüK bİ KüÇüK yazmalar...
vs...işte böyle yazan herkesin ama herkesin, evet yanlış duymadınız herkesin ak :DD
hadi kızlarda yine kendini az sıksan idare ediliyo, yine normal karşılayabiliyosun bir de kızların salaklığına vererek felan. Ama erkek yapınca tahamülüm olmuor :D
Edit:
eklemeBir de şöyle bişe var ak:
Diyom ki adama niye öyle yazıyosun. Verdikleri cevaplar :
yha alışkanlık
el alışkanlığı işte
ne biliyim
---
ne biliyim'de mallık veya kendini farklı gösterme, üstün gösterme şeyleri var. Tabii diğerlerinde de var da anlamadığım şey bu nasıl alışkanlık oluyo. B harfini normal klavyedeki B ye basarak daha hızlı yazarsın ama Alt Gr + S = ß yapınca daha geç yazarsın. Bu ne skimden bi alışkanlık. Hadi onu geçtik Bi BüYüq bİ kÜçÜk nasıl alışkanlık oluyo. Bi harfi yazıyo shifte basılı tutuyo diğer harfi yazıyo sonra öyle öyle bi büyük bi küçük yazıyo. Bu nasıl alışkanlıktır akbu mallıktır.Oh bee ak :D
iyi akşamlar -
hiç kimse Türkçenin değerini bilmiyor. Zaman gelecek arayacağız her şeyi.NEYSE SUSUYORUM. hissediyorum küfürleri :)
-
hepimiz hıyar müridiz hepimiz L Leri büyük yazıyoruz hepimiz reneyiz hepimiz scriptiz
not: bazı HIYAR lar burdan kalkıp aa zumsuk ne dedi diyeckler eh onlarında hıyarlıklarına veriyorum ama bu sefer gerçek hıyarlıkları.
Art niyetli kişiler doluda ortamda bir kaçını biliyorum..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hepimiz hıyar müridiz hepimiz L Leri büyük yazıyoruz hepimiz reneyiz hepimiz scriptiz
not: bazı HIYAR lar burdan kalkıp aa zumsuk ne dedi diyeckler eh onlarında hıyarlıklarına veriyorum ama bu sefer gerçek hıyarlıkları.
kızdırmayın zumsuk'u :| -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hepimiz hıyar müridiz hepimiz L Leri büyük yazıyoruz hepimiz reneyiz hepimiz scriptiz
-----------------------------seni tenkid ve tebrik ederek kınıyorum zumsuk bey hıh.
herkezin tuttuğu tüm hıyarlara :))) -
böyle bi script değilde program artık var. hıyar arkadaşlar zorlanmayın :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=54839
:D:D:D
-
başlıkları okurken çok dikkatimi çekti de yazılar; onun için konuyu hortlatma gereği hissettim...
herkes tekrar okusun diye...
en basitinden bir dip not = türkçe de "Q,q" diye bir harf yoktur...
-
konuya bak elemanın yazdıgı cevaba bak
evet bunu bende çok gördüm ki$iseL hıyarlıktan cıkıp tüm net alemine kapak olmuş bi hıyarlık. Yani kodugumun l sini büyük yazınca daha karizmatik vs etkileyicimi oluyosunuz.
eee o $ ne oluyo şimdi ???ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol kendinle çelişme
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------konuya bak elemanın yazdıgı cevaba bak
evet bunu bende çok gördüm ki$iseL hıyarlıktan cıkıp tüm net alemine kapak olmuş bi hıyarlık. Yani kodugumun l sini büyük yazınca daha karizmatik vs etkileyicimi oluyosunuz.
eee o $ ne oluyo şimdi ???ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol kendinle çelişme
ya sen baya güldürdün beni :D bu cevabı tek farkeden benmiyim :D