folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Bir Durumda Olsanız Ne Yapardınız?

Böyle Bir Durumda Olsanız Ne Yapardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Toplamda 8.000 YTL Borcunuz var, 5.000YTL Ye çok acil ihtiyacınız var. Aylık Geliriniz 2500 YTL (Ancak baştaki 8.000ytl lik borcun taksitleri  bu 2500ytl yi eritiyor) kredi kartları kira kredi taksitleri ..vs derken aylık gelirden 300 ytl ya kalıyor ya kalmıyor.

Böyle bir durumda 30.000YTL  Kredi çekip 8000ytl borç + 5000ytl ihtiyac = 13.000ytl yi ödeyip 17.000 ytl ye bir araba almak ve sadece arabanın taksitlerine borçlu kalmak ne kadar mantıklı?

Veya ne yapmak daha mantıklı?

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

walla krediler uçmuş şimdi ziraat bankasından geliyorum 1.35 lik konut kredisi 1.69 1.45 taşıt krediside 1.69 olmuş.öteki bankaları düşünemiyorum bile

bu arada borçlarına değinmicem ama maaşın iyiymiş:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    onu bunu bilmem de abi su vakitte pek borclanma bence, eritmeye bak yani bence araba maraba girme..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hacım gidiyosun mesela finansbanka, anlatıyosun durumu. Kredi veriyolar, diğer borçlarını birden kapatıyosun sonra belli taksitlerle her ay sadece o bankaya taksit ödemesi yapıyosun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca ticarete gir.. öyle bi iş bul ki 1 e 10 versin.. o zaman 300 ytl olur 3000 bin ytl.. giderek artar.. risk var ama sen batmışsın zaten.. kurtuluş ticarette

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

araba almayıp tam kredi çeksen finansbank'dan ve birkaç ay borçsuz gezip kafa dinlemek nasıl olur sence?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bence kendini fazla kastırma önce borçlarını öde dengelediğin zamanda ona göre yaparsın yapacağını kendini sıkıp strese girmenin alemi ne :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

30.000 YTL.nin içine faizler yasal kesintiler hepsi dahil mi yada düşüldümü. kredi ile araba almak iyi bişey değil aslında uzun vadede öde öde bitmez sıkılırsın sonraki yıllarda senin aldığın arabanın fiyatları düşer bu seferde sen çok ödemiş olursun ama faizleride göz önünde bulundur.. bir miktar borç için kredi çekmene gerek yok ama acil bir durumsa zengin akraban falan veya tanıdığın varsa onlardan borç alabilirsin. vermezlerse bankadan sadece borç için kredi çekebilirsin. fazlası zararlı..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

hacı okadar borcun var 17 bin ytl lik arabayı ne yapacan al normal bişey ayağıını yerden kessin yeter illa lazımsa. veya borçlanma derim 30 bin kredi çekersen onun en az bi 40 bin geri ödemesi olur. buda şimdiki borcunun dört katından fazlası demektir. 5 binlik ihtiyacına ihtiyaç kredisi çek öde gitsin.

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Tüm borçlarımı kapattım derken kredi faiziyle her ay uğraşma bence. Aylık gelir durumunda iyi bikaç aya bitirirsin. Alabiliyorsan yakınlarndan borç al...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

40000 dolar kredı borcum var. Aylık gelır. 2 mılyarla 12 mılyar arasında değişiyor. Yaklaşık bı 25000 dolarda sağa sola borcum var. Kaza yaptım. 6 mılyarda servise borcum var. Ama o aylık gelır bi türlü 12 mılyarı bulmuyor. Hep 3-4 arası dolaşıyor.

Bence sen kredıye falan borçlanma biraz idare et. aynı hatayı ben yaptım. Hemde iki defa. Hem bana bak halıne şükret hemde idare et

Toplam Hit: 3482 Toplam Mesaj: 24