folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Böyle Bir Olay Varmı Yoksa Mantıksızlık Mı Var? (Trafik Kazası)

Böyle Bir Olay Varmı Yoksa Mantıksızlık Mı Var? (Trafik Kazası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Müşteri benim kaza yapıyor benim müşteriye A diyelim karşı ya B diyelim

A kişisi caddeden çıkıyor B kişisi sokakdan çarpışıyorlar Tramer doğal olarak cadde dekini haklı buluyor  olmsı gerektiği gibi daha sonra B kişisi itiraz ediyor diyorki A aracı caddeden geliyordu ama yolu toprak yapılı değil çakıllı ben sokakdan geliyorum ama yolum asfalt diyor tramer komisyonu bu sefer B aracını haklı buluyor_?

hocam tanıdığın bir ekspere, tramerde müşterinin hangi maddeden kusurlu bulunduğunu sor. eksperlerin tramer ekranında maddeleri yazar. buradan müşterinin hangi kuralı ihlal ettiğini net öğrenirsin. kusur dağılımının doğru vey yanlış olduğuna net kanaat getirebilirsin böylece.

mümkünse anlaşmalı tutanaktaki krokiyi ve olay yeri resimlerini de gösterebilirmisin hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

caddede table yoksa iş sıkıntı b haklı olabılır olmusta

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

şaka gibi genel trafik kuralları mı değişti 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kaza Tespit Tutanağı

http://i.hizliresim.com/OVv073.jpg 

Karşı tarafın itiraz dilekçesi (bu dilekçeden sonra suç oranını değiştirdiler)

http://i.hizliresim.com/LZlygz.jpg 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Kesişme noktasında her hangi bir tarafta dur  ya da yol ver işareti yok mu ?

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Kesişme noktasında her hangi bir tarafta dur  ya da yol ver işareti yok mu ?

yolda komple her 2 taraftada  uyarı tabelası vs yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Matematik problemi başlangıcı hissettim bi an. Okurken korktum. :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sundan dolayi karsi tarafi hakli gormus olabilir;

sokaktan cikan arac zaten cadde den gecisi tamamlamak uzereyken, caddeden gecen arac sokaktan cikan araci gormus ve frene basmis veya yavaslamis olmasi gerekiyor iken

sokaktan cikan araca arka tarafindan carpmis.

-

ama buna benzer bir kazayi biz yapmistik ayni sekilde biz caddeden gecerken tali yoldan cikan jipe arka tekerlegine vurmustuk cok kisi "bizim haksiz oldugumuzu jipin gecisini gormus ve yavaslamis olmamiz gerektigini" soylemisti

fakat gelen raporda bizim hakli oldugumuz ortaya cikmisti.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Şöyle bir duymuştum eğer doğru ise bu yüzden haklı oluş olabilir.. Ön kapıdan vurursan suçlu karşı taraf oluyor çünkü yola yeni çıkmış arka kapıdan vurursan sen suçlusun senden önce yola çıkmış ve geçisini tamamlamak üzere iken vurmuşsun gibi.. Bir de kavsaşa ilk giren ilk çıkar mantığı ile arka kapının oradan vuran suçlu olmuş olabilir diye tahmin ediyorum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Şöyle bir duymuştum eğer doğru ise bu yüzden haklı oluş olabilir.. Ön kapıdan vurursan suçlu karşı taraf oluyor çünkü yola yeni çıkmış arka kapıdan vurursan sen suçlusun senden önce yola çıkmış ve geçisini tamamlamak üzere iken vurmuşsun gibi.. Bir de kavsaşa ilk giren ilk çıkar mantığı ile arka kapının oradan vuran suçlu olmuş olabilir diye tahmin ediyorum..

Sağlam bir reflex ile hızlıca frena basılmış ve çarpışmadan kaçınmak için manevra da yapılmış olunabilir, böylelikle ön kapıya değil de arka kapıya da çarpılabilir. Bu mantık bana yanlış geldi açıkçası.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 4391 Toplam Mesaj: 30
geçiş üstünlüğü