Böyle Bir Şey Mümkün Mü ? D:
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Andrei bunu yazdı:
Niyet aynı... Muska ne niyetle tasınıyorsa bu da aynı niyetle tasınacak...
Muskayı ne niyetle taşıyosun? Olası ihtimaller: 1- Bakın ben müslümanım herkes görsün.( Bunun senle alakası yoktur büyük ihtimalle, öyle olsa flash diske atmak istemezdin) 2- Günah işleyeceğin zaman muska hatrlanıp vazgeçilmesi (mesela ben küçükkene muska taktığım zamanlar küfür bile etmezdim :D). Eğer 2. amaç için kullanacaksan olur, neden olmasın? Şunu da eklemek isterim; muskanın içinde yazılanları okuyamadıktan sonra bir önemi yok. Hatta tvde ismini hatırlayamadığım bir hoca "islam da dini objeleri süs eşyasıymış gibi kullanmak caiz değildir" demişti.
-----------------------------2. amaç kesinlikle :D ama konuyu bi arkadas actırdı yani benimle pek bi alakası yok :D
Anladım. Dediğim gibi, eğer arkadaşını işleyeceği bir günahtan veya yapacağı bir kötülükten çevirecekse bana göre sakıncası yok. -
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Alemsiniz yahu, Konuya girdim Bi Hoş oldum valla. :) Cevaplarda Enteresan.
Gel gelelim Sayısal Kodların Aynı Tesiri Yaratacağından Şüpheliyim. Arapça Harfler Evrende Bulunan Canlı Cansız İn, Cin Tüm Madde Materyale Tesir eder. Dolayısıyla, Flash Disk Uygun değildir diye Düşünüyorum.
-----------------------------katılıyorum...
-
İletecegim,yorumlar için sağolun :)
-
Andrei bunu yazdı:
İletecegim,yorumlar için sağolun :)
-----------------------------ilet mutlaka :)
-
yorumları okudum ve yarıldım yerlere yattım ya ne fikirler gelmiş inanmıorum :D
koparttınız beni hocalar ya :D:D
-
BRK35 bunu yazdı:
Sevap hanene ++rep olarak etki edecekse neden olmasın??
-----------------------------zuahahahahahahaha :D:D
-
İslam dininde herşeyin başı niyettir.
Bir dua okumak için, namaz kılmak için ve bunlar gibi herşeyin başı niyettir. Herşey "Niyet ettim Allah rızası için" diye başlar.
Benim düşüncem niyet yeterlidir.
Olabilitesi yüksek ama tabi derin bir şekilde araştırmakta gerekir.