Böyle Bişi Yapılabilir Mi ?
-
linki açmadan yorumları okumadan bu videoyu paylaştığını anladım.
GusFring tarafından 21/May/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Yine mi bu konu :D yalan hocam yalan.
-
GusFring bunu yazdı
linki açmadan yorumları okumadan bu videoyu paylaştığını anladım.
+1
-
u235 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Uydurma değil gerçek hatta çok eski bir kaynakta görmüştüm bulursam paylaşırım. Olay şu hocam çakmak dinamik/statik ikisinden birine ait olan bir enerji akımı üretiyor, o akım kendine bağlanmış prizde devir daim yapıyor. O sırada ampulü takıyorsun devir daim yapan akımdan nasibini alıp bir süre yanıyor.
Ampul ne ki bununla klima çalıştırılanları gördüm :D
Bizim arkadaş geçen bu yöntemle çamaşır makinası çalıştırdı bir buçuk saatlik.
Renklilerimi yikadi , beyazlarimi. Beyazlari yikadiysa ön yikama yaptirdimi. Biraz uzun sürüyor o bakimdan sey ettim :)
-
hocam böyle şey olmaz yalan bu kirşof amper tesla faraday hepsinin kemikleri sızlıyo bu videoda valla bak :D
oraya manyeto çakınca çılgın gibi bir akıp dönmez orda akım akması için en basit haliyle potansiyel fark lazım
-
THT2005 bunu yazdıu235 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Uydurma değil gerçek hatta çok eski bir kaynakta görmüştüm bulursam paylaşırım. Olay şu hocam çakmak dinamik/statik ikisinden birine ait olan bir enerji akımı üretiyor, o akım kendine bağlanmış prizde devir daim yapıyor. O sırada ampulü takıyorsun devir daim yapan akımdan nasibini alıp bir süre yanıyor.
Ampul ne ki bununla klima çalıştırılanları gördüm :D
Bizim arkadaş geçen bu yöntemle çamaşır makinası çalıştırdı bir buçuk saatlik.
Renklilerimi yikadi , beyazlarimi. Beyazlari yikadiysa ön yikama yaptirdimi. Biraz uzun sürüyor o bakimdan sey ettim :)
Ona dikkat etmedim.Ben o arada aynı prize taktığımız ps 3 le oynuyordum :))
-
Milim elektriklenme ile , 1-2 saniye ışık yanabilir oda dediğim gibi 1-2 saniye sürer metallerde depolanan elektrik ilk ışığa doğru haraket eder. Işıktan sonra dağılmaya başlar bu dediğim olaylar 4 saniye içinde gerçekleşir anlık elektrik aktarımı ile ışık 1-2 saniye yanar sonra söner videolar montaj ya da alttan led koyuyorlar bir sürü numarası var yani. Böyle birşey olsa biz daha önce bilirdik değil mi ? :O
-
böyle bişi mümkün olsa kimse elektrik faturası ödemez...
ucuzundan 8-10 tane çakmak alır senelerce kullanırız.
-
http://www.youtube.com/watch?v=CEYcGPF00l0
Bu daha mümkün :D
-
buna ufacık bir ihtimal bile verenin zekasından şüphe ederim.