Böyle Bişi Yapılabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

iq'sü ayakkabı numarasından küçük insanlar inanabilirler.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yapılır tabi ben 1 senedir bu şekilde elektrik faturası vermiyorum.

Tey Allah'ım ya hala bu konuyu açıyorsunuz ya artık "gerizekalı mısınız? "diyicem.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

doğuda elektirik olmayan insanlara bunlardan dağıtıldı kaçak elektirğin önüne anca böyle geçildi

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

5 yıldır evimizdeki elektirği çakar çakmaz çakar çakmak ile sağlıyoruz. . . . ..

neyse bişi demiom :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek

kimse "xxxxxxcartcurt" yerine harbiden hiç bişey demeseydi çoh güzel olurdu taam mı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Gerçekten komik olan, uzun zamandır izlediğim en iyi reklam filmi.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Uydurma değil gerçek hatta çok eski bir kaynakta görmüştüm bulursam paylaşırım. Olay şu hocam çakmak dinamik/statik ikisinden birine ait olan bir enerji akımı üretiyor, o akım kendine bağlanmış prizde devir daim yapıyor. O sırada ampulü takıyorsun devir daim yapan akımdan nasibini alıp bir süre yanıyor.

Ampul ne ki bununla klima çalıştırılanları gördüm :D

nick entery uyuşmazlığı

404 NOT FOUND

:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Biz elektirikli araba aldık bedava biniyoz aga bu sayede :) 

yan cizdim
Toplam Hit: 4245 Toplam Mesaj: 39