folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boyle Ceza Gördünüzmü

Boyle Ceza Gördünüzmü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Nereye dövüyon ya?

Jopu adamın makatından sokup ağzından çıkarırlar..Hatalılarsa şikayet edeceksin, burası hukuk devleti..
    Öyle dövmeyle sövmeyle hakkına sahip çıkamazsın, hatta sen zararlı çıkarsın..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

Nereye dövüyon ya?

Jopu adamın makatından sokup ağzından çıkarırlar..Hatalılarsa şikayet edeceksin, burası hukuk devleti..

aq kimi kime şikayet edecez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

Nereye dövüyon ya?

aq kimi kime şikayet edecez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

Nereye dövüyon ya?

walla birader o jopu sana öyle kullanmış olabilirler.ben polisleri senden iyi tanırım zamanında az nezaret yüzü görmedik.eğer polis değil kralı gelse sonucu ne olursa olsun hakkımı öyle veya böyle alırım.ayrıca zamanında bi kapsamlı trafik çevirmesinde arabamın camları filmli olduğu için rütbeli bi polis bana küfür etmişti.bende ona dalmıştım.ama onun orada daha üst rütbelisi benim haklı olduğumu bildiği için hiç bişey yapmamışlardı.zaten başımıza ne geliyosa bu tırsaklık yüzünden geliyor.sonuç ben insansam o da insan.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    olur böyle vakalar türk polisi yakalar :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Araban çevreyi rahatsız ediyorsa gerekeni yapmakta serbesttir polis , kornan takılı kaldıysa fişi keser aküyle vs kimsede bişey diyemez , alarmsa bu yazdıklarını yapar... Seninde alarmın bozukmuş kardeş. yarım saat alarmın insanları rahatsız etmiş suçu az kendinde ara bence ;)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek
    bu pezevenk tipli polislerden çok ma tabi hepsi değil kesin yeni başlamıştır göreve hava yapacak teşkilata olum ne demek alarm öttü diğe ceza allah belanı versin lan p*ç 

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    Araban çevreyi rahatsız ediyorsa gerekeni yapmakta serbesttir polis , kornan takılı kaldıysa fişi keser aküyle vs kimsede bişey diyemez , alarmsa bu yazdıklarını yapar... Seninde alarmın bozukmuş kardeş. yarım saat alarmın insanları rahatsız etmiş suçu az kendinde ara bence ;)
    dai 24 saat arabanın yanındamı duralım herzaman park ettiğimiz yer çocuklar oynarken çalmaya başlamış bide elaman kapıyı acmıi nasıl açtıysa sesi kesmiş.. :S polisleri bilmiyonmu sanki kurdun keçiye bahane bulması gibi adamların durumu:@
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yazık olmus..

polislerle aram hiç deil.. her aksam kapımdalar mına koyim :S kafe işletiyorum .. polisler 11 oldumu basıyorlar.. abi yaz geldi insanlar gecelere kadar sokaklarda.. sonucta bende para kazanıyorum 11 kuralı zikti beni :S bir gün sabahlicam tarikata takılıp eglenecektim.. sabahladım gece 2 ipneler nezaretlik ettiler beni..tabi o arada dayak felanda yedik.. ama ceza kesmedi..

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 2155 Toplam Mesaj: 20