Boyle Ceza Gördünüzmü
-
Nereye dövüyon ya?
Jopu adamın makatından sokup ağzından çıkarırlar..Hatalılarsa şikayet edeceksin, burası hukuk devleti..
Öyle dövmeyle sövmeyle hakkına sahip çıkamazsın, hatta sen zararlı çıkarsın.. -
alp bunu yazdı:
-----------------------------Nereye dövüyon ya?
Jopu adamın makatından sokup ağzından çıkarırlar..Hatalılarsa şikayet edeceksin, burası hukuk devleti..
Öyle dövmeyle sövmeyle hakkına sahip çıkamazsın, hatta sen zararlı çıkarsın..
-----------------------------
aq kimi kime şikayet edecez... -
alp bunu yazdı:
aq kimi kime şikayet edecez... -
alp bunu yazdı:
walla birader o jopu sana öyle kullanmış olabilirler.ben polisleri senden iyi tanırım zamanında az nezaret yüzü görmedik.eğer polis değil kralı gelse sonucu ne olursa olsun hakkımı öyle veya böyle alırım.ayrıca zamanında bi kapsamlı trafik çevirmesinde arabamın camları filmli olduğu için rütbeli bi polis bana küfür etmişti.bende ona dalmıştım.ama onun orada daha üst rütbelisi benim haklı olduğumu bildiği için hiç bişey yapmamışlardı.zaten başımıza ne geliyosa bu tırsaklık yüzünden geliyor.sonuç ben insansam o da insan. -
olur böyle vakalar türk polisi yakalar :D
-
Araban çevreyi rahatsız ediyorsa gerekeni yapmakta serbesttir polis , kornan takılı kaldıysa fişi keser aküyle vs kimsede bişey diyemez , alarmsa bu yazdıklarını yapar... Seninde alarmın bozukmuş kardeş. yarım saat alarmın insanları rahatsız etmiş suçu az kendinde ara bence ;)
-
bu pezevenk tipli polislerden çok ma tabi hepsi değil kesin yeni başlamıştır göreve hava yapacak teşkilata olum ne demek alarm öttü diğe ceza allah belanı versin lan p*ç
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Araban çevreyi rahatsız ediyorsa gerekeni yapmakta serbesttir polis , kornan takılı kaldıysa fişi keser aküyle vs kimsede bişey diyemez , alarmsa bu yazdıklarını yapar... Seninde alarmın bozukmuş kardeş. yarım saat alarmın insanları rahatsız etmiş suçu az kendinde ara bence ;)
dai 24 saat arabanın yanındamı duralım herzaman park ettiğimiz yer çocuklar oynarken çalmaya başlamış bide elaman kapıyı acmıi nasıl açtıysa sesi kesmiş.. :S polisleri bilmiyonmu sanki kurdun keçiye bahane bulması gibi adamların durumu:@ -
yazık olmus..
polislerle aram hiç deil.. her aksam kapımdalar mına koyim :S kafe işletiyorum .. polisler 11 oldumu basıyorlar.. abi yaz geldi insanlar gecelere kadar sokaklarda.. sonucta bende para kazanıyorum 11 kuralı zikti beni :S bir gün sabahlicam tarikata takılıp eglenecektim.. sabahladım gece 2 ipneler nezaretlik ettiler beni..tabi o arada dayak felanda yedik.. ama ceza kesmedi..