folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?

Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    sago dinle , ve kendine hobi bul

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    The_Holigan bunu yazdı:
    Hojalar Manyakmısınız Siz ya ? Çoğunuz Çocuğun Hayatını Kurtarmak Yerine  , Bmbok Bi Hayata Sürüklüosınuz Kiminiz Sigara iç , Kiminiz İçki iç , Kiminiz şarap iç noluoz ya manyak manyak hareket yapmayın... Kardeşim sen msn adresini ver bana. Özelden Pm At. Ben Seni Hayata Geri Kazandırimde Burdaki Tüm Kötüye Sürükleyenler'le Bi Taşşak Geç;)
    Kim sigara iç diyo dayı ya xD
    hayvanın tavsiyelerinede uy abdest al namaz kıl ..gerçekten..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hayırlı Cumalarrr

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    damar müzikler dinle iç kafan güzel olsun zaten takmazsın o zaman bişeyi...

yangına körükle gitmek die bunamı denio ? :|

ozan sana hiç yakıştırmadım .. tbt nin ipnası :D

ama sen en iyisi tbt abilerimizden birinin msn ini al .. onla derdini paylaş .. sana çözüm yolu bulacaklardır eminim.. 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     hocam kendine bir evcil haycan al köpek tavsiyem onla ilgilen filan çok iyi gelir emin ol

dışarda çok ses var içerde uzay.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

psikologla görüşebilirsin .

adam gibi arkadaşın varsa lunaparka gidin baya eğlenirsiniz tek gitme pek zevkli olmaz.

arabesk dinleme

kesinlikle ve kesinlikle spor yapmanı öneririm . savunma sanatlarından bişey öğrenirsen iyi olur

kızlarla muhabbet et iyi gelir . ama sevgili derecesinde değil kız sonra kabul etmez falan dahada saplanırsın ama kabul ederse tadından yenmez yanü :D .

canın gülmek isterse televizyonu aç tayip'in konuşmalarını izle cem yılmazdan komiktir tavsiye ederim :):)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

RevengeX  tabi saati bilmem kaç kuruşa psikoloja gitmek bir allternatif olabilir illa namaz kılmıcaksa yoga yapsın :) mesele benden ruh dengesini sağlamakta deli akan kanı frenlemekte bu yaşlarda intiharda edebiliritesi yüksektir insanların namaz burda bir kurtarıcıdır kısacası din her türlü sosyal ilişkiyi en iyi şekilde etkiler bununda direği namazdır namaz öcü değildir en iyi psikologdan daha kaliteli bir terapidir. sonunun ne olacağını bilmek insanı huzura kavuşturur fakat ölünce yok olacağı insanı intihara götürür = ateizim yada daha hafifi "müslümanım ama oruç tutmam namaz kılmam mahrem örmem yada bi kaçını yaparım bu seçim benim " demekte buna tekabül eder yani tüm mesele sonum ne olacak kaygısıdır ki arkadaşta belirtmiş ,kendimi boşlukta hissediyorum,yaşama amacım kaybolmuş , yani bir amaca ve içindeki boşluğu doldurmaya ihtiyacı var bunu metal yada arabesk dinliyerek veya her hangi bir akıma ve ve ya dine mensub olarak gidere bilir

not : yukardaki yazım önerimin nedenidir.(ne düşünerek önerdiğimin açıklaması )

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

Tunahanx bunu yazdı:
    bak muid sen yapman gerekenleri yapmamakta direnmeye dewam edersen daha çook böyle konu açarsın,sen her sabah vazifeni yapıyormusun?yok sonra da huzur huzur lan olm sen 2 gün adam gibi vazifeni yap namazını kıl..bak nasıl düzeliyosun...hadi allaha emanet ol..

:) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    İbo yasım 20 olcak  bende bu dediklerinin belki 5-10 katyı var sen uyuyabiliyosun sıkıntıdan stresten sabah ezanında uyuyorum 9 da kalkıyorum sacımda beyazlar cıktı gözlerim kırmızı  suratımın sekli değişti ama benim ne ailemle ne arkadaslarımla bi sorunum var içimde süreklibi sıkıntı var nedenini bilemiyorum gecer diye umud ediyorum ama hayırlısı insallah.

Bnece sen kendini farklı ugraslara ver  rewsim yap gez eglen ormanlık alanlara git farklı seyler yap monoton olma inşallah düzelirsin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    hocam bunların yanında birde ÖSS'ye gireceksen dike otudun demektir.Ama kendini kasma ya düzelecektir.Bencede namaz kıl insan acayip rahatlıyor...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
Toplam Hit: 5810 Toplam Mesaj: 42