Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?
-
dİşlerinden bitanesini çektir onuna acısından anlatıkların aklına gelmez:D:DD:Böğ İğrenÇ bı fıkır benım Kısı
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
sinirini stresini bir şeye odaklamada kullan ben vucut ve boksa döndğm artık iyiyim:)
-----------------------------
bak bu benimde yaptığım birşeydi.şimdiyse gençlere ders veriyorum.
-
çok daha ileri durumları yaşadım
şimdi çok iyiyim eski benim :)
yascakucuk@hotmail ekle konuşalım
-
hacı bak ben 18 yaşındayım dediklerini bende yaşadım hemde misliyle
sana tavsiyem falan yok.öyle tavsiye mevzularına karşıyım birileri benle aynı şeyi aynı şekilde yaşayamaz sadece benzerini yaşar.o yüzden kendi yolunu kendin çizcen hayatın kırılma noktalarında biri bu yaşadıkların ya damar takılırsın alkol alırsın ayyaş biri olursun yada sabredersin göğüs gerersin istediğin gibi bi yaşamın olur.anlayacağım herşey sana bakıyor.kendi kararını kendin verecen.
-
ne yapman gerektigini bilmem ama ne yapmaman gerektigini biliyorum.
içki sigara vb. başlama.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------aynı yollardaan bizde geçtin koçum önce ben tavsiyelerimi başkalarına bana yararlı olduu için veririm
sanada tavsiyem
namaza başla
arkadaşlarınla vakit geçir herkesle değil iyi kaliteli arkadaşlar bul
her türlü durumda sabret inan bana çok farklı sonuölara ulaşıcan
ailenle aran bozuk olması muhtemel dik başlılığınınnın sebebidir her dediklerine he de geç ama onlar da senin iğiliğin için sölüyolar annene babana sarılarak sevgini onlara göster eve girdiğinde selam ver gidsderken alarsmarladık de bu gibi şeler insanlara pozitif enerji verir
-----------------------------katılıorm.. Özellikle he de geç..
-
abilerimizin dediklerini değerlendir ve kendine bi kız arkadaş sevgili bulmaya çalış demiyorum bul :D
-
senın yasadıgın bu donemın bı yası yok hocam her ınsan hayatının her hangı bır yerınde herhangı bı sekılde bu duruma girmektedır bence .bazıları namaz demış namaz ınsanı huzura erdırır ama bu ıs sadece namaz kılmakla olmaz .aslında benım anlmadıgm nokta su yasın 16 ve yanlıs anlamadıysam su anda okuyorsun yanı ne ev kıranı odeme derdın var ne ekmek alma derdı elektırık faturası ne su faturası nede bunların hepsını yapmak ıcın calsıtıgın bı yer ,nede calısmak zorunda oldugun yerdekı ınsanların serefsızlıgı gatttarlıgı acımasızlıgı vurumduymazlıgı ,bakmak zorunda oldugun ınsanlar varmı hocam sorumlu oldgun ınsanalr varmı hocam .eger bunlar ve benzerı gıbı dertlerın yoksa digerlerını asarsın hee bide aşk var onunda caresı yok
bısey daha ailenın senın için kotu bısey ıstıcegını sanmıyorum ki bu genelede böledır kimse olmadıgı zman onlar vardır herkes varken de onlar vardır onlar etrafında ınsanlar olsun olmasın yanındadırlar selametle hocam
-
birseylere odaklan , birseyle ugras
yapabildigin yapmaktan hoslandıgın bisey , ne bileyim resim neye yetenegin varsa iste :)
-
hocam 2 seçenek sunacam 1. olarak BLACK METAL dinle Grup Olaraksa Behemoth veya Marduk ama tercihim Behemoth
2.seçenek ise eve 1 veya 2 gün gelme evi uzaktan bir seyret annenler telaşlanıyormu bir bak?
edit:ama yaş 16 2. seçeneği yapamayabilirsin!