folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?

Böyle Durumlarda Siz Naaptınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek
    dİşlerinden  bitanesini  çektir onuna acısından  anlatıkların  aklına gelmez:D:DD:Böğ İğrenÇ bı fıkır benım Kısı

İmza Tine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    sinirini stresini bir şeye odaklamada kullan ben vucut ve boksa döndğm artık iyiyim:)
    bak bu benimde yaptığım birşeydi.

şimdiyse gençlere ders veriyorum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok daha ileri durumları yaşadım

şimdi çok iyiyim eski benim :)

yascakucuk@hotmail ekle konuşalım  

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacı bak ben 18 yaşındayım dediklerini bende yaşadım hemde misliyle 

sana tavsiyem falan yok.öyle tavsiye mevzularına karşıyım birileri benle aynı şeyi aynı şekilde yaşayamaz sadece benzerini yaşar.o yüzden kendi yolunu kendin çizcen hayatın kırılma noktalarında biri bu yaşadıkların ya damar takılırsın alkol alırsın ayyaş biri olursun yada sabredersin göğüs gerersin istediğin gibi bi yaşamın olur.anlayacağım herşey sana bakıyor.kendi kararını kendin verecen. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

ne yapman gerektigini bilmem ama ne yapmaman gerektigini biliyorum.

içki sigara vb. başlama.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

aynı yollardaan bizde geçtin koçum önce ben tavsiyelerimi başkalarına bana yararlı olduu için veririm

sanada tavsiyem

namaza başla
    arkadaşlarınla vakit geçir herkesle değil iyi kaliteli arkadaşlar bul
    her türlü durumda sabret inan bana çok farklı sonuölara ulaşıcan
    ailenle aran bozuk olması muhtemel dik başlılığınınnın sebebidir her dediklerine he de geç ama onlar da senin iğiliğin için sölüyolar annene babana sarılarak sevgini onlara göster eve girdiğinde selam ver gidsderken alarsmarladık de bu gibi şeler insanlara pozitif enerji verir

katılıorm..  Özellikle he de geç..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    abilerimizin dediklerini değerlendir ve kendine bi kız arkadaş sevgili bulmaya çalış demiyorum bul :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

senın yasadıgın  bu  donemın bı yası yok  hocam  her  ınsan  hayatının  her  hangı bır yerınde herhangı bı sekılde  bu  duruma girmektedır bence .bazıları namaz  demış   namaz  ınsanı  huzura erdırır ama  bu ıs sadece namaz  kılmakla  olmaz .aslında benım anlmadıgm  nokta su  yasın 16  ve  yanlıs  anlamadıysam  su  anda  okuyorsun yanı   ne  ev kıranı  odeme derdın var   ne  ekmek  alma  derdı   elektırık faturası ne su faturası nede  bunların hepsını yapmak  ıcın  calsıtıgın bı yer ,nede  calısmak  zorunda oldugun yerdekı ınsanların  serefsızlıgı  gatttarlıgı  acımasızlıgı  vurumduymazlıgı  ,bakmak  zorunda  oldugun ınsanlar varmı hocam sorumlu oldgun ınsanalr varmı  hocam .eger  bunlar  ve  benzerı gıbı  dertlerın  yoksa digerlerını asarsın hee  bide  aşk  var  onunda  caresı  yok 

bısey daha   ailenın  senın için  kotu bısey ıstıcegını sanmıyorum ki bu genelede   böledır kimse  olmadıgı zman onlar vardır  herkes  varken de onlar  vardır onlar  etrafında ınsanlar olsun  olmasın  yanındadırlar  selametle  hocam

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

birseylere odaklan , birseyle ugras

yapabildigin yapmaktan hoslandıgın bisey , ne bileyim resim neye yetenegin varsa iste :)

darker than black...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam 2 seçenek sunacam 1. olarak BLACK METAL dinle Grup Olaraksa Behemoth veya Marduk ama tercihim Behemoth

2.seçenek ise eve 1 veya 2 gün gelme evi uzaktan bir seyret annenler telaşlanıyormu bir bak?

edit:ama yaş 16 2. seçeneği yapamayabilirsin!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 5808 Toplam Mesaj: 42