Böyle Milli Forma Olur Mu?
-
Turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. İşte o forma; fNike'ın hazırladığı turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. Formanın, tasarım ya da Euro 2008'de Millilerimizin giyeceği forma olup olmadığı henüz belli değil. Kırmızı tonların kullanılmadığı formanın göğsünde bayrağımız var.
İŞTE O FORMA**********************************arkadaslarturkuaz olurturkuaz forma olur.. anlamı türk denizlerinin rengi demektir çünkü bize yakışır. ama bu forma forma değil ki pijama gibi bişey. :( -
milli takım hiç giydimi
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
milli takım hiç giydimi
-----------------------------
şu an o şekilde tasarlıyorlarmış hoca.o bayragı oradan bi kaldır bi alaka kalıyor mu küçücük amk ne o bana bedava verseler tepki diye o formayı giymem amk.bende super bir sey sandım.aslında bu biliçli olarak yapılmış bişey.insan bu kadar mı saygısız olur.sonuçta orası da savaş meydanı kardes.Düşün bi.savaş her yerde.sadece savaş deyince elinde silah,ya da it peşinde çatışma vsvs...oyle degil.ama sanmıyorum boyle bir forma giymezler. -
bu ne bea :|
benim dolabımda daha güzel şeyler var :|
aynen pijamadan farksız buldum bende...
-
ortada fol yok yumurta yok hatta kaynak yok
-
nike resmen ben pijama da yapıorm demiş:s bence hiçde gusel deil
-
ben bu tisort sort tasarlayan arkadaslari bi turlu anlamis diilim ya
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------ortada fol yok yumurta yok hatta kaynak yok
-----------------------------hoca yazmayı unuttum kaynak : internethaber.com
-
illede yeni forma üretmek zorundamı?
şuan kullandığımız o kırmızı forma bence gayet hoş
bok gibi olmuş bu
-
Aslında forma çok önceden tasarlanmıştı hatta milli takım elemelerde de giyecekti ama adidas'ta Fenere turkuaz forma hazırlayınca planlar değişti.
-
renk uyumu vs. demezse modacı-stilist tayfası; forma tamamen turkuaz renk olabilir ve göğüste o eski klasik 10 cm kadar kırmızı şerit üstünde ayyıldızımız olabilirdi.
Toplam Hit: 7374 Toplam Mesaj: 25