Boyun Ağrısı. Geberiyorum Felç Geçiriyorum Resmen
-
Geberip gitcem hocalar hu boyun agrisindan yok mu buna bi çözüm yolu olan. Yatakta laptop kullanmaktan 2 yildir boynum agriyor ve artik birak pc yi uzanip telden oyun oynarken bile tutuluyor boynum. Egzersizle halledikir mi yoksa vitamin eksikligi filan yuzunden mi bu kadar kolay boynum tutuluyor
-
Bilmiyorum ama doktora gitmemeni öneririm.
-
hocam bu agrıyı hafife alma en kısa zamanda doktora git allah korusun ömür boyu boyunluk ile gezme ihtimalin var.......
-
hocam ense kalınlaşması olmuş sende bir süre pc kullanma korse tak
-
sorunun cevabini kendin vermissin zaten '2 yildir yatakta laptop kullanmaktan'
ayaga kalk , kalkamiyorsan dogrul. tekerlekli sandalyede oturmak bile yatmaktan iyidir.
yatak = olum , saglikli insanin yeri degil
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam ense kalınlaşması olmuş sende bir süre pc kullanma korse tak
hocam korse sakat. (en azından doktorun bana söylediğini söylüyorum, araştırılabilir.)
http://tahribat.com/Forum-Boyun-Kemigi-Egriligi-134872/1/boyun şöyle bir konum vardı.

normal boyun kemiği C şeklinde durur (tabiri olarak:) Bilgisayar başında sabit olarak durmak, yastıksız kanepe kenarlarında yatmak bunlara sebep oluyor. Servikal denilen, boyun kemiği düzleşiyor veya daha ilerisi ters kavis oluyor. Sonra kaslar sıkışmaya başlayınca gerilim tipi baş ağrısı veya boyun ağrıları oluyor.
Dolgit krem, parafon (muskazon) gibi kas gevşetici ilaçlar ve pc başında her 1 saatte bir egzersiz yaparsan halledersin :) ama doktora gitmen şart, fıtıkta olabilir.
+ olarak boyun yastığı kullanmanı tavsiye ediyorum.
Daniel-Koo tarafından 20/Eyl/13 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Sigorta problemi var okul yeni bitti 2 3 ay oldu uni biteli yas 23 sigortam kesilmistir degil mi
-
sigortayyı boşver çok bi para tutmaz git sigorta hastanelerine mr ona kadar çektir.
param yok o kadar dersen git sor fiyatını zor değill ya her yerde hastaneler var.
-
Aile saglgi mrkzine gttim 1 hafta kontrol etcez duzelmezse yonlendirecek doktora
-
bogazında yada bademciklerinde bir sıkıntı varmı?
-
FATİH, sigortan olup olmadığını eczaneden öğrenebilirsin. bi ortopediye gözüksen iyi olur. istersen Tc no nu ver ben bakayım eczanedeyim ben nede olsa. elimde hali hazırda 31895 kişinin Tc si var :D sıkıntı çıkmaz yani :))
Draenei tarafından 20/Eyl/13 18:33 tarihinde düzenlenmiştir