folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boyun Ağrısı. Geberiyorum Felç Geçiriyorum Resmen

Boyun Ağrısı. Geberiyorum Felç Geçiriyorum Resmen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

hocam sakın öyle kafana göre boyunluk felan takayim deme, boyun ağrısının çoğu boyun kaslarinin kullanılmamasindan dolayi zayiflamasindan ve kafanın ağırlığının iskelete binmesinden kaynaklaniyor sende boyunluk takarsan iyice zayıflar. arkadaşinda dediği gibi blirli araliklarla  boyun egzersizleri yap spora başla 3-4 aya kjendine gerlisin, alternatif tıbba inaniyorsan kantaron yağıyla masaj yap ağrılı yerlerine. dokulari iyileştirici özelliği olduğu söyleniyor.

In every job there is a no
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

hocam sakın öyle kafana göre boyunluk felan takayim deme, boyun ağrısının çoğu boyun kaslarinin kullanılmamasindan dolayi zayiflamasindan ve kafanın ağırlığının iskelete binmesinden kaynaklaniyor sende boyunluk takarsan iyice zayıflar. arkadaşinda dediği gibi blirli araliklarla  boyun egzersizleri yap spora başla 3-4 aya kjendine gerlisin, alternatif tıbba inaniyorsan kantaron yağıyla masaj yap ağrılı yerlerine. dokulari iyileştirici özelliği olduğu söyleniyor.

Kantaron yagini cok yerde kullanirim hocam tavsiyen icin sagol ufak ufak bi masaj yaptirayim bakalim bi de tc vereyim ugura bakalim sgorta varmi :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Egzersiz çok güzel geçiriyor. Kas gevşetici verir doktor genelde, geçici çözüm.

Ama 2 yıldır demişsin, bi röntgen çektir. Ağrı kesici kas gevşetici falan verirse egzersiz hareketleri de sor..

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

FATİH, sigortan olup olmadığını eczaneden öğrenebilirsin. bi ortopediye gözüksen iyi olur. istersen Tc no nu ver ben bakayım eczanedeyim ben nede olsa. elimde hali hazırda 31895 kişinin Tc si var :D sıkıntı çıkmaz yani :))

Buradan bakınca sıkıntı çıkabilitesi var gibi görünüyor, 32 bin tc loglamışsın :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Ugur tanidik sorun olmaz haci :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

geçici çözüm rahatlamak için zeytin yagı sür

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 3362 Toplam Mesaj: 17