Boyun Ağrısı. Geberiyorum Felç Geçiriyorum Resmen
-
hocam sakın öyle kafana göre boyunluk felan takayim deme, boyun ağrısının çoğu boyun kaslarinin kullanılmamasindan dolayi zayiflamasindan ve kafanın ağırlığının iskelete binmesinden kaynaklaniyor sende boyunluk takarsan iyice zayıflar. arkadaşinda dediği gibi blirli araliklarla boyun egzersizleri yap spora başla 3-4 aya kjendine gerlisin, alternatif tıbba inaniyorsan kantaron yağıyla masaj yap ağrılı yerlerine. dokulari iyileştirici özelliği olduğu söyleniyor.
-
yNsr bunu yazdı
hocam sakın öyle kafana göre boyunluk felan takayim deme, boyun ağrısının çoğu boyun kaslarinin kullanılmamasindan dolayi zayiflamasindan ve kafanın ağırlığının iskelete binmesinden kaynaklaniyor sende boyunluk takarsan iyice zayıflar. arkadaşinda dediği gibi blirli araliklarla boyun egzersizleri yap spora başla 3-4 aya kjendine gerlisin, alternatif tıbba inaniyorsan kantaron yağıyla masaj yap ağrılı yerlerine. dokulari iyileştirici özelliği olduğu söyleniyor.
Kantaron yagini cok yerde kullanirim hocam tavsiyen icin sagol ufak ufak bi masaj yaptirayim bakalim bi de tc vereyim ugura bakalim sgorta varmi :)
-
Egzersiz çok güzel geçiriyor. Kas gevşetici verir doktor genelde, geçici çözüm.
Ama 2 yıldır demişsin, bi röntgen çektir. Ağrı kesici kas gevşetici falan verirse egzersiz hareketleri de sor..
-
Draenei bunu yazdı
FATİH, sigortan olup olmadığını eczaneden öğrenebilirsin. bi ortopediye gözüksen iyi olur. istersen Tc no nu ver ben bakayım eczanedeyim ben nede olsa. elimde hali hazırda 31895 kişinin Tc si var :D sıkıntı çıkmaz yani :))
Buradan bakınca sıkıntı çıkabilitesi var gibi görünüyor, 32 bin tc loglamışsın :D
-
Ugur tanidik sorun olmaz haci :)
-
geçici çözüm rahatlamak için zeytin yagı sür