Boyut Atlama (2. Boyuttan 3. Boyuta "3 Ana Adim")
-
up....
-
eline sağlık güzel olmuş.bir de bunu farklı bir kaç resimde adım adım uygulayıp döküman/ders şekline getirebilirsen daha güzel olur.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
eline sağlık güzel olmuş.bir de bunu farklı bir kaç resimde adım adım uygulayıp döküman/ders şekline getirebilirsen daha güzel olur.
-----------------------------Hocam mantigi anlattim ben, dokuman hazirlasam bile modeleme bilmeden yapilamaz....
-
3D edit programimiz ne oluyorki ne?
-
garga bunu yazdı:
3D edit programimiz ne oluyorki ne?
-----------------------------3D edit programindan kastim; Maya, Cinema 4D, 3DS Max, Blender, Rhino, Z-Brush, Soft Image, Poser, Vue, Dazz... vb....
-
Helal hocam....
-
süper olmuş hocam :)
-
renegadealien bunu yazdı:
Helal hocam....
-----------------------------Eyvallah hocam ;)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
usta delisin yaa eline sağlık vala çok güzel yapıyosn inş. ileride bu konuyla ilgili sendende bi "avatar" görürüz :)
-----------------------------Tesekur ederim hocam :) insallah :D
-----------------------------hocam bu resmin senin için ne anlamı var geçende arıyordun :) yaw sıradan bi resim :)
-
flybatwin bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
usta delisin yaa eline sağlık vala çok güzel yapıyosn inş. ileride bu konuyla ilgili sendende bi "avatar" görürüz :)
-----------------------------Tesekur ederim hocam :) insallah :D
-----------------------------hocam bu resmin senin için ne anlamı var geçende arıyordun :) yaw sıradan bi resim :)
-----------------------------anlami yok hocam sadece cok begendim :D begendiginiz guzel wallpaper olursa paylasin :D referansim icin birakac tane daha canlandirmayi dusunuyorum...