Bozkurtların Ölümü ( Nihal Atsız)
-
Göktürkler zamanı icin cok önemli bir kaynak.Gerceklik payı var tabi.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------gerçeklik yönü varsa satın alabilirim okuyan varsa daha çok bilgi verirse sevinirim
-----------------------------Atsız atanın "Bozkurtların ölümü" ve "Bozkurtlar diriliyor" adlı eserleri GökTürk devletinin yıkılışı ve 2. GökTürk devletinin kuruluşunu anlatır.
Olaylar tamamen gerçektir (savaşlar vs.) Her Türkün okuması gereken kitaplar.
-
kesinlikle okunması gereken bir eser.. sanırsam demodor abi de paylaşmıştı daha önceden.. ama sana da teşekkürler paylaşımın için :)
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------ya hoca, sen niye taktın benim yoruma bu kadar? Ben kitabı gördüm yazarı gördüm, yazar ile ilgili yorum yaptım, sen kafana niye bu kadar takıyon? Bneim düşüncelerim benim düşüncelerim, yazdıklarım benim yazdıklarım. Öyle bi tavrın var ki forumdisplayfolder.asp'yi sahiplenmiş gibisin.. Ben yazarı sevmiyorum nasıl benim hayranı olduğum insanlara "çapulcu", "ezik" gibi kelimeler söylüyorlarsa ben de sevmediğim bu adam hakkında "çapulcu" kelimesini kullanıyorum.
Öznel yargının kanıtı mı olur?
-----------------------------ya sev ya forumdisplayfolder.asp'yi terket :)
hiç bir şeye dayandırmadan da Türk milletine hayatını adamış birisine çapulcu deme aksi takdirde böyle komik duruma düşersin
bu öznel yargı olmaktan bok atmaktır çamur atmaktır hakaret etmektir yorumla alakası yoktur
-
selim bence sonun ABye giriş ya da DBden siliş olcak :|
alp in bişi dediği yok bi insan bu kadar mı kaskafa olur, kaç sayfa tartışmışsınız :S
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------selim bence sonun ABye giriş ya da DBden siliş olcak :|
alp in bişi dediği yok bi insan bu kadar mı kaskafa olur, kaç sayfa tartışmışsınız :S
-----------------------------sen çapulcusun desem sonuna da bu öznel yargıdır desem nasıl olur ?
-
Abicim artık abartıyosun, tartışmalarda ben 3. şahsa söylemişim bunu yani tartıştığım kişiye değil, sana söylesem hakaret olur ama ben 3. şahsa söylüyorum, sanane yahu?? Komik duruma düşenin kim olduğu belli..
Sen yenisin galiba, bu forumda benim hayran olduğum adama neler denildi de hiç bi işlem yapılmadı, şimdi bu çapulcuya çapulcu dediğim için mi komik duruma düşüyorum??
Nihal atsız için istediğimi söylerim kimseyi de ırgalamaz bu, herkes işine baksın.. Burası tahribat..
-
Atsız Atanın eserlerini okumaya başladığım da henüz 10lu yaşlarımdaydım.Beni bu kültür hazinesiyle tanıştırdığı için Atama şükranlarımı defalarca iletmiştim.Ben şu an o ''Bozkurtlar Serisi''ni kardeşime okutuyorum.İzmir'de bulmak isteyen olursa bütün Atsız kitaplarını Buca'da ki Orkun Kitapevine gidebilirler.Ayrıca internetten de indirilebilir.Hülasa ben ''Türk'üm'' diyebilen her soydaşımın şiddetle okumasını tavsiye ettiğim kitaplardır.
Saygılar
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------Abicim artık abartıyosun, tartışmalarda ben 3. şahsa söylemişim bunu yani tartıştığım kişiye değil, sana söylesem hakaret olur ama ben 3. şahsa söylüyorum, sanane yahu?? Komik duruma düşenin kim olduğu belli..
Sen yenisin galiba, bu forumda benim hayran olduğum adama neler denildi de hiç bi işlem yapılmadı, şimdi bu çapulcuya çapulcu dediğim için mi komik duruma düşüyorum??
Nihal atsız için istediğimi söylerim kimseyi de ırgalamaz bu, herkes işine baksın.. Burası tahribat..
-----------------------------konuyu bok etmeniz bir yana amacına ulaştı konuya iyi hit yaptırdınız bundan sonra okumayan adam bile merak edip okur kısacası konu amacına ulaşmıştır :D
-
Hacilar birbirinize hakaret etmeyin.Bu sefer uyariyla geciyorum.Abi olayi provake edecek mesajlardan kacinin.Konu tartisma konusu degil e-book .Siyasisini acin sinirlar icerisinde tartisin.
Durmak yok yola devam ak Tahribat ak Yoneticiler :|