BSA"Dan Telefon
-
Bilgisayarında devamlı takılı ubuntu live cd falan bırak :) herhangibi bir olayda direk reset atıp live cd ile aç windowsu normal kapatmayınca linuxde ntfslerde sorun yapıyor bilgiğim kadarıyla :) Denemekte fayda var
-
eer bilgisayarına el konulucaksa format atman çare deil |: recovery fln yapıyorlar savcılıkta akm. en basitinden organakon operasyonunda mustafa balbay ın bilgisayarı mesela adam " aa ben bunları silmi$tim amağ" demiş hatta .. sende böle bi durumla kar$ıla$mak istemiyorsan formattanda öte bişey yapmalısın hdd fln deiştir ya da ne bileyim f disk yap.. fabrika çıkışına getirmiş olursun sıfırlanır.. format atsanda bilgiler geri getirelebilitesi oluyor.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
eer bilgisayarına el konulucaksa format atman çare deil |: recovery fln yapıyorlar savcılıkta akm. en basitinden organakon operasyonunda mustafa balbay ın bilgisayarı mesela adam " aa ben bunları silmi$tim amağ" demiş hatta .. sende böle bi durumla kar$ıla$mak istemiyorsan formattanda öte bişey yapmalısın hdd fln deiştir ya da ne bileyim f disk yap.. fabrika çıkışına getirmiş olursun sıfırlanır.. format atsanda bilgiler geri getirelebilitesi oluyor.
-----------------------------bilgisayarlara neye göre el koyuyorlar Yani diyelimki kaptım notebooku ziyarete gittim o anda :) baskın güm ee bu pc oraya ait değil yani bizdemi göte geliriz ?
-
özgürlük için linux.. :)
-
Valla bsa nın çalı$ma stilini yaptırımlarını bilmiyorm :| o yüzden net cvp veremicem ama eğer biri bir suç i$lemisse şahsına ait bilgisayarları götürüoyorlar |:
-
hocam bsa seni aramış sil gitsin programı daha sonra bsa gelirse ofisine kardeşim ben bu urunu lisanslı olarak biliyordum sizler daha sonra beni arayıp programın lisanssız olduğunu söyleyince bilgisayarımdan sildim bir daha da kullanmadım diyeceksin hatta bilgisayarına alternatif ücretsiz bir program kur bakın bunu kullanıyorum diyeceksin format atmana gerek yok! çünkü format atıp atmaman önemli değil uyarı geldikten sonra ya bilgisayarından programı kaldıracak ve kullanmayacaksın ya da lisans satın alacaksın! sonucta format atman neden bişeyi değiştirmez? çünkü bilgisayarında kaçak lisanslı ps kullandığını zaten tespit etmişler...
-
arkadaşların dediği gibi portable kullansan bile yine hdd ye çerezler bırakıyor. portable olsa bile.
-
C ye deepfreeze kur 30 günlük trial olarak kullanıom de o 30 gün nasılsa hiç inmiyecek x)
-
taşınabilir hardisk alıp onun için e Windowsu ve programı kuracaksın :=)))
baskına geldiklerinde saklayacaksın onu :))
tabii uyanık ve hızlı olman lazım
-
bence hiç bişi yapma
1 nisan ayağı olabilir :W