BSA"Dan Telefon
-
para ödemek istemiyorum diyosan tek çaresi açık kaynaklı yazılımlar hocam. mesela gimpshop http://www.gimpshop.com/ adresinden indirebilirsin. veya paint.net gibi. aslına bakarsan iyi bi araştırmayla en kötü ihtimalle bikaç programı bi araya getirerek photoshop a alternatif bi kombinasyon oluşturabilirsin. o kadar parayı ödemek yerine bu daha mantıklı geliyo bana.
-
bence linux kur bilgisaayrını tavsiyem ubuntu kur. içinde ücretsiz oalrak gelen gimp editörle phata shopla yaptığın her şeyi yaparsın sesiteme alışman en fazla 1 haftanı alır.
-
Olmadı :) Çak ubuntuya vmware çak xpyi onun için sanırım vmware için ayrılmış ekran kartınında ayarlarıyla oynabiliyorsun çak psd-dw vs. vs. : )
daha hayla merak ediyorum :)
brK bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarlara neye göre el koyuyorlar Yani diyelimki kaptım notebooku ziyarete gittim o anda :) baskın güm ee bu pc oraya ait değil yani bizdemi göte geliriz ?
-
brK bunu yazdı:
bilgisayarlara neye göre el koyuyorlar Yani diyelimki kaptım notebooku ziyarete gittim o anda :) baskın güm ee bu pc oraya ait değil yani bizdemi göte geliriz
-----------------------------hacı, BSA tespit ettikleri bilgisayarlar için el koyma izni alıyorlar savcılıktan yani başkasının laptopuna veya bilgisayarına durup dururken bakamazlar eğer ellerinde savcılık kağıdı varsa bakabilirler aksi halde suç işlemiş sayılırlar...
Toplam Hit: 4633 Toplam Mesaj: 25