BS.Player Pro 2.35 TR
-
BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm codec'leri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya downloadilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.
Bu dosya içerisinde ayrıca beğeneceğiniz BSPlayer kabukları da veriyorum. BSPlayerinizin görüntüsünü değiştirebilmek için verdiğim dosya içerisindeki Selected Skins klasöründe bulunan dosyaları, programı kurduğunuz klasör içindeki SKin klasörüne kopyalayın. Daha sonra programı çalıştırıp üzerinde sağ tıklayın. Options>Skins'i seçip kabuklara bakabilirsiniz...Link : http://rapidshare.com/files/207212156/BSPPro_2.35.986.rar
-
bu medya oynatıcılarda da bi acayiplik var. Media Player'dan açıyorsun,film türkçe. Bs'den açıyosun ingilizce ama alt yazı.Klasik'den açıyorsun ses yok :)
kafalarına göre davranıyolar.Ama ne olursa olsun,hakkını yemeyelim. Bs iyi bi program.
-
ahhh bide linkleri kontrol etseniz be koçummm...
-
linkde problem yok kontrol ettim.
-
müridler gom player hakkında ne düşünüyonuz bence oda güzel yani
-
prisoner bunu yazdı:
-----------------------------
müridler gom player hakkında ne düşünüyonuz bence oda güzel yani
-----------------------------oda iyi ancak en iyi k-lite ve bs bs daha çok dvd fln
not:en iyi resmi olarak power dvd 80mb lık pro işi bilio =)
-
ben codec vs tarzı şeylerle uğraşmaktan bıktığım için, codec yüklemesen bile kendi dosyalarıyla işi yürüten
vlc player'ı kullanıyorum... bs player'ı altyazısı kaymış filmlerde kullanırım.. elle düzelte düzelte ilerliyorum
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------link sağlam
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------link sağlam
-----------------------------benim pc de sorun var sanırım sorry :)
-
saolsun indirdim bende gayet güzel çalısıyor...
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------bu medya oynatıcılarda da bi acayiplik var. Media Player'dan açıyorsun,film türkçe. Bs'den açıyosun ingilizce ama alt yazı.Klasik'den açıyorsun ses yok :)
kafalarına göre davranıyolar.Ama ne olursa olsun,hakkını yemeyelim. Bs iyi bi program.
-----------------------------Ses izi iki tanedir filimin biri türkçe biri ingilizce.. görüntünün üstüne sağ tıkla ses izi menüsünden istediğini seç..