BS.Player Pro 2.35 TR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    En kaliteli oynatacı KMPlayer bence

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Tiesto bunu yazdı:
    -----------------------------
    En kaliteli oynatacı KMPlayer bence

kaliet derken ne kastettiğin önemli 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

GrN bunu yazdı:

bu medya oynatıcılarda da bi acayiplik var. Media Player'dan açıyorsun,film türkçe. Bs'den açıyosun ingilizce ama alt yazı.Klasik'den açıyorsun ses yok :)

kafalarına göre davranıyolar.Ama ne olursa olsun,hakkını yemeyelim. Bs iyi bi program.

Ses izi iki tanedir filimin biri türkçe biri ingilizce.. görüntünün üstüne sağ tıkla ses izi menüsünden istediğini seç.. 

sağolasın aga biliyorum :) ama neden birisi türkçe yi seçerken diğeri ingilizceyi seçiyo. orda takıldım ;)

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bende sunu sorayim madem: hangi ayarindansa, bs player pro ile seyrettigim filmler cok bariz olamsada mozaillesme oluyor(cok belirgin degil.). baska playerlerde standart ayarlarda boyle bir problem yok mesela Gomplayer kmplayer gibi. bilen varmiki acep :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    bende sunu sorayim madem: hangi ayarindansa, bs player pro ile seyrettigim filmler cok bariz olamsada mozaillesme oluyor(cok belirgin degil.). baska playerlerde standart ayarlarda boyle bir problem yok mesela Gomplayer kmplayer gibi. bilen varmiki acep :P

mozail ?  

eğer kare kare oluyor diyorsan onun sebebi bs yi ilk yüklediğinde standart ın dışında bir ayar ile yüklenmiş olabilir görüntü ayarı onu monitörüne göre

wide ise wide deilse normal olarak değiştiriceksin sana göresini bulup izliceksin )(  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    GrN bunu yazdı:
    ltcelik bunu yazdı:

sağolasın aga biliyorum :) ama neden birisi türkçe yi seçerken diğeri ingilizceyi seçiyo. orda takıldım ;)

var sayılan ayarlarla ilgilidir... :)) 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Beyler eski konu evet farkındayım yeni başlık açmak istemedim bu programı kendi sitesinden indirdim yalnız sorun verdi.

http://i45.tinypic.com/2mhdc07.jpg

ingilizcem olmadıgından tercüme edebilecek arkadaş varsa zahmet olmazsa? bu arada link sorunlu ordan indireyim dedim:

"This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time."

Normal gom player kullanmaktayım film için ama altyazılar için sorun olup duruyor ya ileri ya da geriden sarıyor bs playerden bunun için bir çözümü oldugunu söylediler.

bu arada imageshack.us ne zamandır sorunlu boş sayfa cıkıyor acaba Türkiye'ye erişimi engellemiş olabilir mi?

...
Toplam Hit: 3354 Toplam Mesaj: 18