folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder BTK, Telefonu Ve İnterneti Kesebilecek!



BTK, Telefonu Ve İnterneti Kesebilecek!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Yapacakları işi sikeyim bunları açık ve net. Google cache'yi engellemek nedir lan ? En sonunda kökten interneti engelleyin Kuzey Kore gibi olalım.

    İnterneti yavaşlayan vpn açsın.

    mkyb tarafından 15/Haz/16 17:01 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2013
    Erkek

    betekanın ve bilimum devlet kurumunun anasını sikim  (Askeriye hariç)


    Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek

    Kurtuluş savaşından önce bütün gazeteler bütün iletişim yolları kesilmişti, savaş anında insanların hepsinin bi şekilde iletişim halinde olup örgütlenmesi gerekirken, bunlar kendi kendimizin iletişimini kesmek için yetkilendiriliyor. Yani insanlar kitlece devrim yapmak isterse eğer, kesin iletişimlerini süresiz, gibi bir emirle kendini koruma altına almaya çalışmış reis.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    kesinti ile alakalı ne gibi bilgi ,belge, foTo , video var. bunlar yazılmıyor. gak guk var sadece. -_-

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Haber eksik yazılmış.

    “(2) Kurum; savaş, genel seferberlik ve benzeri durumlarda, kamu güvenliği ve ulusal savunma için gerekli görüldüğü takdirde, sınırlı veya sınırsız bir süreyle işletmecinin işletme faaliyetlerinin tamamını veya bir kısmını askıya alabilir ve DOĞRUDAN DOĞRUYA ŞEBEKEYİ İŞLETEBİLİR. Bu durumda geçecek süre, yetkilendirme süresinin sonuna eklenir.”

    Öncelikle "savaş, genel seferberlik ve benzeri durumlarda, kamu güvenliği ve ulusal savunma için gerekli görüldüğü takdirde" kelimeleri ile sadece savaş anı değil kamu güvenliği söz konusu olduğunda dahi işlemler uygulayabilecek denmiş. Bazı arkadaşlar bunu sadece savaş anı gibi katı durumlar için algılamış fakat kaçak olarak silah almış bir çiftçi bile kamu güvenliğini tehdit ediyor olarak değerlendirilebilir. Yani olay o kadar katı durumlar için değil pek çok olaya doğru oldukça esnetilebilir yapı haline getirilmiş.

    İkinci olarak haberde geçen "iletişimini kesme hakkına sahip oldu" tarafına değinilip "DOĞRUDAN DOĞRUYA ŞEBEKEYİ İŞLETEBİLİR" kısmı hakkında hiç bahsedilmemiş. Yani olayın gene hafif yüzü gösterilmiş. Sadece iletişim kesme hakkı gibi. Fakat işin daha büyük bir kısmı var ki o da doğrudan doğruya şebekeyi işletebiliyor olması. Yani istediği veriyi dinleyebilir hale gelmiş.

    Tamam bakıldığında bunların hepsi ciddi güvenlik sorunlarında yapılması gereken şeyler.

    Acaba bugüne kadar yapılmıyor muydu?

    Bu işlem zaten üst düzey makamlarca yönetilebiliyorken niye BTK genişletmesi yapılmış?

    BTK'nın özelliği nedir?

    Ve en çok merak ettiğim konu ise daha önceleride açık açık beyanları bulunan ve türlü türlü fiziksel tehdit oluşturmuş kişileri takip etmeyi bırakıp bizim internetimize göz dikmişlerdi. Onlarda asfaltın altına bomba gömebilmişlerdi. Acaba bu durumda o zamana benzer midir? O zamandan herhangi bir farkı olacak mıdır? Acaba o zamanda yaptıkları gibi bizim gizliliğimizden ödün alarak düşmanı bulabilecekler midir?


    Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

    Toplumun ozgurlugunu elinden alan kurulus iste burasi. Taslayin amk kurulusunu =)

    Yapacaginiz logoya ..........

    Devlete ait kuruluslarin logolari ve web siteleri bildim bileli kotu durumda. Bazilari yeni yeni adam olmaya basladi.


    KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

    Kurtuluş savaşından önce bütün gazeteler bütün iletişim yolları kesilmişti, savaş anında insanların hepsinin bi şekilde iletişim halinde olup örgütlenmesi gerekirken, bunlar kendi kendimizin iletişimini kesmek için yetkilendiriliyor. Yani insanlar kitlece devrim yapmak isterse eğer, kesin iletişimlerini süresiz, gibi bir emirle kendini koruma altına almaya çalışmış reis.

    Bakın beyler ben bunu bi kaç gün önce yazdım, reisin oyunlarını tıkır tıkır işletiyor, daha geçen gün gezi parkı mevzuunu açtı, olay çıkarmak ülkeyi karıştırmak istiyor. Bunun için yapılan bir hazırlık bekleyin görün.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Kurum; savaş, genel seferberlik ve benzeri durumlarda, kamu güvenliği ve ulusal savunma için gerekli görüldüğü takdirde, sınırlı veya sınırsız bir süreyle işletmecinin işletme faaliyetlerinin tamamını veya bir kısmını askıya alabilir ve doğrudan doğruya şebekeyi işletebilir. Bu durumda geçecek süre, yetkilendirme süresinin sonuna eklenir.”

    Kelime oyunu yapmışlar.

    Geçen seferden edinilen tecrübelerle internette yavaşlamanın yetmediğini, komple kesmek gerektiğini öğrenmişler.

    Bugünlerde yaşanan gazlamalarla artık niyet ortaya çıkmaya başladı.

    Tek bir ego uğruna neler oluyor.

Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 29
internet btk