BTK'dan Zorunlu İnternet Tarifesi
-
Orrrrospu cocukları 1mbit'i çat diye anında zorunlu yapmayi biliyorsunuz
akk'yi kaldırmaya gelince 2019'a sallayın oturduğunuz makam koltuklarının aq
-
Nassı, İSSlerin kampanyalarını BTK mı düzenleyip ellerine veriyor?
bu güne kadar yanlış yere kafamız girdi..
-
samaccc bunu yazdı
lan olum resmen sinir krizi geçirecem .
tahütsüz net sordum şu anda 192tl bağlantı ücreti dedi lan + 27 tl damga vergisi vs vs vs dedi :S
TurkNet 60 tl taahhütsüz
-
1 Mbit gördüğüm an iptal ettiririm.
-
http://www.haberler.com/arslan-adil-kullanim-kotasi-kota-dolduktan-sonra-1-9436270-haberi/
Yan çizmeye başladılar. Bu arkadaşıda yetkili diye çıkarmışlar ama dünyadan bir haber takılıyor bence. Ümidi de keselim hız 3 mb'de kalacak belli ki 5 bile hayal oldu.
Adam açık açık en düşük 3 diyor zaten 3 tü.
-
hallederi_55 bunu yazdı
http://www.haberler.com/arslan-adil-kullanim-kotasi-kota-dolduktan-sonra-1-9436270-haberi/
Yan çizmeye başladılar. Bu arkadaşıda yetkili diye çıkarmışlar ama dünyadan bir haber takılıyor bence. Ümidi de keselim hız 3 mb'de kalacak belli ki 5 bile hayal oldu.
Adam açık açık en düşük 3 diyor zaten 3 tü.
2012'de 1'den 3'e yükselttiler hızı. 3 megabit'i anlat hele bi diye sorsaydı oradan bi basın mensubu ne cevap verecekti çok merak ettim.
-
heralde 1 mbit düşen paketleride 3 e çıkardık demek istiyor yani İNŞALLAH :
-
Türk Telekom 20 GB'a kadar 4 megabit, kota sonrası 3 megabite düşen paketini yayınladı :
30 lira. Sabit hat için vergi almıyorlar. Konuştuğunuz kadar ödüyorsunuz. 24 ay taahhüt şartı var.
Özetle siz 3 megabit internet alıyorum farz edin. 20 GB kotayı osursam doldururum zaten.
mkyb tarafından 16/Haz/17 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Turknet şuan çok iyi 60 tl sınırsız.
Daha yeni aldım, bağlatırken bir kaç ufak tefek sıkıntılar çıktı ama 1.5 hafta gibi sürede bağlattım.
Kullanmaya başlatıktan sonra tek bir sıkıntım bile olmadı tavsiye ederim.
Diğer firmalara kendinizi öptürmeyin!
-
Biz bağırdıkça daha derine sokuyr telekom :D Halkı eşşek olan ülkeye binerler. Bkz. suriye ırak mısır türkiye.... Diğerleri bizimkilerden daha eşekti ülkeleri gitti elden şimdi bizimkilerde hızla anırıyorlar bakalım bizim ülke nezaman düşecek...