Bu Adam Benim Arkadaşımdı T.C.Nin Başı Saolsun
-
hepimizin basi sagolsun vatan millet sagolsun ...
-
allah rahmet eylesin diyecek bişi yok işte bu acı son noktayı koyuyor zaten . ailesine sabır versin. VATAN SAOLSUN...
-
Başımız sağğolsun
Bende Bingöl'lüyüm Ama o genç temizlenmez:S:S
Gündüz bakkal gece terorist napıcan ki:S
-
o bilmem nelere küfr etsem şehidimize ayıp olur
ne desem boş vallaha Allah rahmet eylesin
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle hepinize biraz kırgınım.bakıyorum da,neredeyse butun postlar iyi niyet dileklerinde bulunmak ve sadece başın saolsun demekten ibaret.yanlış anlaşılmasın tabiki bu durum gurur verici ama ne yazık ki tatminkar değil.
Biraz kızgın ve sinirliyim bu konuda.şimdi !
Osman Pamukoğlu Paşa zamanındaki bordo bereliler nerde biliyor musunuz?
Kimisi Bursa'da komiser,kimi ögretmen,kimi de trafik polisi.Hem de Eskişehir...(yani Batı bölgelerdeki illerde) görevli durumda.Osman Paşamızın zamanında o şerefsizler başlarını inlerinden çıkarabiliyor muydu?
Hayır.
Peki çıkardıkları zaman ne oluyordu?
Çıkan kafa çıktığı anda uçuyordu.
Orada bulunan karakollar şu an da ne durumda peki?
Herkes,yani dağda görevli olmayan tüm askerler karakolda duruyor.Osman Paşa zamanında böyle değildi.Karakolda 1 tane boş adam bulamazdınız.
Hakkari,Şırnak,Diyarbakır,Şanlıurfa,Gaziantep,Van gibi şehirlerde,yani Doğu Anadolu da ,Güneydoğu Anadolu'da istihdam hakimdi.Sadece Osman Paşa yı bu konuda iyi bir örnek olduğu ve genel olarak bilindiği için verdim.Yoksa;o zamanda gerçekten sayısız kardeşimiz şiddetli çatışmalara girdi,kimi gazi,kimisi şehit oldu.
Aylardır uyuyamıyorum lan.Ne hakkınız var lan ? Dön o tarafa,dön bu tarafa,uyku,düzen denen bi bok kalmadı.Öleceksek öelim yeter artık anasını avradını bilmem ne yaptıklarım?
Şu anda bu binbaşı da ve diğer şehit olan askerler de bence pisi pisine gidiyor.Amaç ne peki yıllarını dağlara vermiş, o tecrübeyi kazanabilmek için gece gündüz it peşinde koşmuş bordo bereliler neden tasfiye edildi?Ağzınız açılınca sonuna kadar mücedele,vırt,zırt....ötüp duruyorsunuz.Yeriniz ve koltuğunuz yumuşak tabi.Öyle her gece yatağınızdan roket sesi,el bombası patlaması duyarak da uyanmıyorsunuz.O yıllar sizin için kabus gibi geçmiyor,sadece vatan ve bu Türk milleti rahat olsun diyemiyorsunuz.Rahatlık batıyor.Ama şu anda da oraya gönderilen gerek üst rütbeli,gerekse er konumundaki askeri personeller birer birer de değil,üçer beşer pisi pisine gidiyor.
Buraya bu topici açan müride de 2 çift lafım var.Tamam kardeşim,üzülebilirsin,belki biz senin kadar üzülmeyiz,ateş düştüğü yeri yakar.Doğrudur.Ama 3 günden daha fazla sakın düşünme.Normalde 45 saat ama sen dediğimi yap.Çünkü giden gitti.Psikolojik olarak 3 günden daha fazla üzülme,veya bu konu hakkında kendini yıpratma.Bilinçaltına tamamen yerleşir ve birçok konuda kayba uğrarsın.
Ve Tahribat.Com müridleri,hepsini ayrı ayrı sevdiğim moderatör ve adminleri.
Eğer şimdi siz burada Computerwolf hocanın dediği gibi bir şeyler ögrenmez,kendi alanınızda çalışıp bu ülkenin kritik yerlerine gelmezseniz,bu günleri mumla arayacaksınız.Yumurta göte geldi.Ama tavuk ne hallerde onu bilen biliyor.Millletin her zamanki gibi hiçbir şeyden haberi yok.
Şu an gerçekten çok sinirliyim.Alayımızın sonu böyle olacak eğer çalışıp bir yerlere gelmezsek.Elin şerefsizi gelecek ve geri dönüşü imkansız sonuçlarla başbaşa kalacak bu millet.
Kusura bakmayın.Öncelikle özür dilerim.Amacım sizlere her boku iyi bilen ve buraya gelip ahkam kesen bir insan görünümünde olmak değil.Sadece zoruma giden,bunun sonucunda biraz stresimin,biraz sinirimin yansımasıdır.Bu coğrafyayı seven herkesin soylemek istediklerini biraz olsun yansıtmaya çalıştım.Daha neler var.
Rüzgar esiyor,kasırga şiddetinde önümü kesmeye çalışıyordu,ama ben !
Tüm olağan gücümle,zekamla bunlara karşı mücadele veriyor,karınca misali kasırgayı tersine çevirmeye çalışıyordum.Ve Türkiye; soğuk savaşı büyük bir hızla kaybediyordu.
-----------------------------okumaya devam aselsana muhendis omaya devam.. devamm. devaammmm >:<
-
sözün bittiği yer burası olsa gerek ... hepimizin başımız sağolsun