Bu Akşam İçin Korku/Gerilim Filmi Önerisi?
-
bu aksama korku filmi arıyorumda googlede arattım ilk yüz diyerekten.fakat karsıma hep yüzü mavi makyaj yapılmıs bi kız yada gözleri beyaz olan bi kız arkadan yaklasan tarzında bişiler var.bunlardan kim korkuyor ki artık ? komedi filmine döndürmüşler olayları haberleri yok..lafın kısası istediğim tarza bir korku filmi yok.
manyak biri olur kafayı yemiştir milleti keser fln o tarz bişiler olabilir.teksas katliamı gibi..mumya evi vardı...
onun dısında ben efsaneyim olsun 28gün/28 hafta sonra serilerini sevdim bu tarz bir film varsa bildiğiniz oda olur..The walking dead 'i de izledim bu tarz sayılır..Testere serilerinide izledim..simdi aklınızda varmı söyle gzl bir korku/gerilim filmi ?
-
oyun ister misin :D
"amnesia the dark descent" oynuduğum en iyi korkutan oyun youtubeda videolarına bakabilirsin oyuncuların oynarken çekilmiş videosuda var çıldırmış millet ama cidden oyunda öyle
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------oyun ister misin :D
"amnesia the dark descent" oynuduğum en iyi korkutan oyun youtubeda videolarına bakabilirsin oyuncuların oynarken çekilmiş videosuda var çıldırmış millet ama cidden oyunda öyle
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=L1RKuM57nPA&feature=related
şundan bahsediyor olmalısın haha
salak herifler oyun tam anlamıyla g.tüme benziyor D
-
28DaysLater - 28weeksLater
Constantine - A Nightmare On Elm Street
Rec 1 - Rec 2
The collector -The Fourth Kind
The Crazies - Mavi korku :)
Skeleton Key - I spit On your Grave
case 39 - They
Grave Encounters
seç beğen izle
-
N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------28DaysLater - 28weeksLater
Rec 1 - Rec 2
case 39 - They
Grave Encounters
seç beğen izle
-----------------------------hocam bunlardan hangisi en saglamı ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------N0NSt0P bunu yazdı:
Rec 1 - Rec 2
case 39 - They
Grave Encounters
seç beğen izle
----
Rec sağlamdır. Ölüm çığlığı
diğerlerini pek izlemedim gerçi
-
the descent var bide güzeldi zart diye daldaşak yaratıklar çıkıyordu :D
-
Hocam acıkcası beğendiğim filmlerdir bunlar. Rec amatör kamera çekimi gibi ama paranormal gibi saçma sapan birşey değil. "28 gün,28 hafta sonra" tarzı güzel gider. Case 39 uda şeytanlı meytanlı birşey abartı değil kastırır bazı sahneler. Grave encounters da kullanılmayan bir akıl hastanesine kameralar yerleştiriyor içerde kalıp çekim yapıyorlar felan. The fourth Kind de harika akılda kalıcı düşündürüyor sonrasında. Hocam açıkcası tercih yapamıyacağım :D . Ama rec ile başla bence zombi filmlerini sevdiğini düşünersek o tarz birşey buda. Yok ben Asmalı kesmeli izleyeceğimde dersen o tarz olarakda collector senlik. İçlerinden en fazla 2 tanesine beğenmezsin bence. Seç izle yani bak fragmanlarına. "Mavi korku" korku,gerilim olarak çok hafif kalır ama...
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------N0NSt0P bunu yazdı:
Rec 1 - Rec 2
case 39 - They
Grave Encounters
seç beğen izle
----
Rec sağlamdır. Ölüm çığlığı
diğerlerini pek izlemedim gerçi
-----------------------------rec guzelmiş simdi sen söleyince baktım...hemen indiriorm :D
-
eğer izlemediysen rose red filmini izle.
rose red konağı diye de geçebilir
stephen king in romanından uyarlama.
muhteşem bir film
hemen ardında da beckenbauer in günlüğü biririni tamamlayan hikayelerdir
-
''Şeytanı Gördüm'' başlık seni yanıltmasın öyle büyü şeytan falan yok çok sağlam bi kore gerilim filmi. Daha önce işlenmemiş bir kurguya sahip biraz araştır filmi hiç bir kötü yorum almazsın