Bu Akşam İçin Korku/Gerilim Filmi Önerisi?
-
book of blood iyidir ya
-
hımm.. izleyim bakam..sonucu yazarım :)
-
1408 süperdi mutlaka izleyin, ama şu da var filmin başlarındaki o oldukça üst düzeydeki gerilim filmin tamamına yayılmamış hemde hiç, eğer o tempo devam ettirilebilseydi (adamın meşhur otele geldiği andan odasına çıkıp ilk olaya şahit olana kadarki) ben eminim son yüzyılın en gerilim ve korku dolu filmi olurdu. bazı yerler saçma ve anlamsız olmuş buna rağmen; sana puanım doğuus kangaa :)
-
erc bunu yazdı:
book of blood iyidir ya
-----------------------------cracker bunu yazdı:
-----------------------------hımm.. izleyim bakam..sonucu yazarım :)
-----------------------------izledim. basit bir film. boşa izlemeyin kan kitabı filmini, çok basit, zamanım boşa gitti...
Başka varmı peki? :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------oyun ister misin :D
"amnesia the dark descent" oynuduğum en iyi korkutan oyun youtubeda videolarına bakabilirsin oyuncuların oynarken çekilmiş videosuda var çıldırmış millet ama cidden oyunda öyle
-----------------------------afedersin bi s2m korkmadım. 4-5 kişi toplanmış oynuyodu arkadaşlar çığlık çığlığa, yerlerinde sıçramalar falan. Verin la bi el de bn oyayayım dedım zombi çıktı karşıma herkes bulundğu yerde sindi falan ben zombiyi tokatladım koşarak 2 kere yanından geçtim beni öldüremedi şaşırdılar falan nasıl yaptın diye. E sorun bende mı korkmuyorum? |:
-
İnancın varsa kabir azabıyla ilgili bir vaaz dinle hocam. :)
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------İnancın varsa kabir azabıyla ilgili bir vaaz dinle hocam. :)
-----------------------------
:| En rasyonel tavsiye. -
garez ve
hayalet sesler
fena değildi sanki bu ikisi
bunları yarım yamalak hatırlıyorum izlediğimde daha sakalım çıkmamıştı :|
-
zombieland korku komik lik karışık
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------N0NSt0P bunu yazdı:
-----------------------------28DaysLater - 28weeksLater
Constantine - A Nightmare On Elm Street
Rec 1 - Rec 2
The collector -The Fourth Kind
The Crazies - Mavi korku :)
Skeleton Key - I spit On your Grave
case 39 - They
Grave Encounters
seç beğen izle
-----------------------------hocam bunlardan hangisi en saglamı ?
----
Rec sağlamdır. Ölüm çığlığı
diğerlerini pek izlemedim gerçi
-----------------------------bize rec i ingilizce hocası izletmişti okul biterken, arkadaş sandalyeden düşmüstü laskjdhlk hala gülüyorum hatırladıkça