Bu Akşam İzlenmesi Gereken İki Program...
-
arkadaşlar harun yahya (Adnan Oktar) Denen adam o kitapların hiçbirini yazmıyor. Öğrenciler araştırıyor kitapları yazıyor.Sonrada ben yazdım diyor. Röportaj a baktım 2 kelimeyi bir araya getiremiyor bu adam.
-
adamın kitapları videoları %100 bilimsel temellere dayanıyor ayrca siz çamurcular gibi değil biliyorki sizlerin karşısına boş cümlelerle çıkılmaz ama nedense islamiyetle ilgili bişiler yazdıkları zaman kim olursa olsun sizlere batıyor.Lafım ortaya.Dokunduysa üzgünüm tartışıyoruz.
---------------------------
muridlere lanlı lunlu saygısız konuşmanızdan dolayı postunuz editlenmiştir.bi daha yapmanız sitedeki akıbetinizle ters orantılıdır.
-yonetim- -
onun bi kitabı vardı çocukken okumuştum Evrim teorisi o zmnlar bi bok bilmediğim için ne güzel demiştim adam açıklamış ders kitaplarında olmayan şeyleri senelerce o kitabı okudum sıkıldıkça kitabı i süre okumadım 2 yada 3 yıl kadar,bi gün elime geçti okudum küfür ettim adama en ezik lise öğrencisinin bildiği konuları bile saptırmış insanlar maymundan geldi yada Adem Havva olayına girmiş Açıklamaya çalışmış elde var 0 bnm gibi o yaşta okuyan insanların kafasını bulandırmaktan başka bi işe yaramıyo (bkz.Harun yahya Evrim teorisi)
-
HACILAR bu akşam değil ayın 18 inde açılmış bir konu görüpte tv karşısına geçmeyin var mı ki bu akşam da ?
-
adam din adamı değil bilim adamı hiç değil. kitapları zatyen kendisinin bile değil:D kıç yalayıcı yandaşları tarafından yazılan ve yarısından çoğu alıntı olan kitaplar.
şerefsizin teki ya ne b.klar yediğini herkes biliyor.14 bin ünite "türk kanını" gitti amerikaya kaçırdı kansız piç.
o çocuklarının beynini yıkadığı profesörün dediği gibi sorsalar acaba o kitaplarında yazdıklarını ne kadar biliyor.
adamla ben tartışsam mat ederim...
adamı savunacak olanlar msn adresimi eklesin kanıtlarımızı karşılaştıralım yani...
-
hacı hakaret etme saygı göster (sevmiyosan sevmiyorum de olsun bitsin)
-
ha tabi "satanistin yaptıkları" diye konu açılıyor adamların yedi ceddine topluca küfür sayma yarışı yapılıyor ama adamın teki değiştirdiği bir din üzerinden çıkar sağlayınca ,bilinçsiz çocuklarınb beynini yıkayınca saygı göstermek gerekiyor tabi arkadaşım çok mantıklı...
-
ben söyliyim makinayı izleyin :D
-
yok ya okan bayülgene malzeme çıkmaz ordan:D kitabındakilerden söz etseydi belki ama :D
-
Bence çok yanlış biliyorsunuz tam linki aklıma gelmedi kendi sitesi vardı kendine yapılan haksızlıklar ve basın yoluyla mankenlerle hazırlanan tuzaklar kendisi yazmış gibi göösterilen kitaplar çok ciddi söylüyorum çok yanılıyorsunuz çok muaazzam bir insan araştırın hemde çok iyi googleden adnan hoca diye değil gercek bilgiler alabilceğiniz yerleri araştırın ne kadar yanıldığınızı anlıycaksınız çok mükemmel bir insan yanlış tanıyorsunuz ..
Toplam Hit: 3562 Toplam Mesaj: 26