Bu Alet Bu Kablosuz Ağa Neden Bağlanmaz?
-
sp3 kur bidaha dene baglanmazsa yakama yapis :)
-
Necati bunu yazdı:
-----------------------------
sp3 kur bidaha dene baglanmazsa yakama yapis :)
tmm :| -
yok hocalar :\ sp3 de kurdum olmadı. üst komşunun ağına bile bağlanmadı kablo neyin uzattım :/
upup -
konuyla ilgili bi bilgim yok bir arkadaş modeme reset at demiş sende gizli giriyosun o zaman adamın elektirik çartelini kapa sonra aç olur bence tabi apartmanda şartel sistemine ulaşabiliyorsan
-
Lostok bunu yazdı:
konuyla ilgili bi bilgim yok bir arkadaş modeme reset at demiş sende gizli giriyosun o zaman adamın elektirik çartelini kapa sonra aç olur bence tabi apartmanda şartel sistemine ulaşabiliyorsan
-----------------------------yok hoca nası yapayım :D hem bu arada artık benim modeme de girmiyo. reset felan da attım olmadı yine
-
Destroyer bunu yazdı:
Kablosuz ağın sahibi MAC filtreleme koymuş olabilir. Söylediğin semptomlar ona işaret ediyor.
-----------------------------destroyerin dediği gibi modem ayarlarından MAC ine filtreleme yapmıstır..
-
başka usb ile denemeni tavsiye ederim. olabilitesi var. yada usb yi direk başka makinada dene.
-
Hangi Binada Oturuyorsa Git Elektirigi Kes Modemde Resetlenmş Olur Tekrar Denersin Hem
-
hacılar reset olayı felan da hikaye. üst katın modemine de girmiyor. üst kattaki benim kontrolüm altında zaten.
farklı bi xp bulup onu kurmuştum. sanırsam ondan :\ win7 kuruyom şimdi. -
farklı adaptör dene seninkine bile girmiyorsa bozuktur?