Bu Apple Kulaklık Orjinal Mi?
-
Hocalar hepsiburada'dan Apple Kumandalı ve Mikrofonlu Kulaklık aldım. Ama gelen ürünün kutusu adına içime bir kurt düştü. Hiç orjinalmiş gibi gelmedi bana. Google amca da araştırma yaptım ama bi sonuç alamadım. Bir de sizlere sorayım dedim.
Benim bildiğim ve teknosa'da da gördüğüm bu ürünün kutusu na böyle;

Ama bana gelen ürünün kutu resmiyse na böyle;

-
Çakma. Zaten adamlar orjinal diye bir yazıda yazmamış Hepsibura'dada. Kaldı ki 30 liraya Apple kulaklık beklemen zaten hata.
-
orjinal değil hocam. orjinal apple kulaklığı kare mika kutu içinde gelir.
Lazmania61 tarafından 22/Eki/15 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam anlamıyorum kutudan felan ama hb sorabilirsin hocam geri iade edersin duruma göre
-
TOMBLACK bunu yazdı
hocam anlamıyorum kutudan felan ama hb sorabilirsin hocam geri iade edersin duruma göre
aynen konudan sonra twitter destek hesabından onlara da sordum cevap bekliyorum şu an.
-
Hocam çakma kulaklık. Sence Apple böyle sikindirk bir kutulama yapar mı ? Adamların kutu tasarımları bile premium hissi veriyor.
Al bak Çin'de kiloyla satıyorlar böyle ORIGINAL yazan paketleri. Geri verip Xiaomi Piston kullaklık siparişi ver derim. Apple bok yemiş yanında.
-
hoca banada bir kaç yıl önce benzer bişey olduydu. şarz kablosu almıştım. açıklamada :" Orjinal iPhone 3G - 3GS şarz kablosu yazıyordu. " malzeme aynı dediğin gibi dandik bi kutuda geldi. adama mesaj attım dedim hocu bu ne biz bunu orjinal diye aldık diye. adamda o orjinal iphone için kablo dedi. iyi oku açıklamayı dedi. beğenmediysen iade alayım ama kargo parası senden dedi. bende zorlamadım daha hiç. 5 TL ye almıştım zaten.
-
prokto bunu yazdı
hoca banada bir kaç yıl önce benzer bişey olduydu. şarz kablosu almıştım. açıklamada :" Orjinal iPhone 3G - 3GS şarz kablosu yazıyordu. " malzeme aynı dediğin gibi dandik bi kutuda geldi. adama mesaj attım dedim hocu bu ne biz bunu orjinal diye aldık diye. adamda o orjinal iphone için kablo dedi. iyi oku açıklamayı dedi. beğenmediysen iade alayım ama kargo parası senden dedi. bende zorlamadım daha hiç. 5 TL ye almıştım zaten.
İnternetten alımlarda her türlü iadede kargo ücreti satıcıya aittir.
-
şikayet et hocam orjinal ürün satmıyorsunuz diye.
-
-
mkyb bunu yazdı
Hocam çakma kulaklık. Sence Apple böyle sikindirk bir kutulama yapar mı ? Adamların kutu tasarımları bile premium hissi veriyor.
Al bak Çin'de kiloyla satıyorlar böyle ORIGINAL yazan paketleri. Geri verip Xiaomi Piston kullaklık siparişi ver derim. Apple bok yemiş yanında.
Piston candır beyler