Bu Apple Kulaklık Orjinal Mi?
-
H.b yetkilisi konu adına dönüş yapıp aradı. Ürün orjinaldir açıklaması yaptı. Sitemiz de bulunan tüm ürünler orjinaldir olarak da eklemeyi unutmadı. Ama hemen akabinde eğer şüpheniz varsa iade yapabilirsiniz dedi :) bak bak... Ben de ikinci defa ısrarla siz şimdi bu ürün gerçekten orjinal mi diyorsunuz? diye sordum. Evet dedi.
Tamam diyerek şunu ekledim; madem siz orjinal de ısrarcısınız. Ben ürünü şimdilik geri iade etmeyip apple mağazasına gidip orjinal mi, değil mi olduğunu tasdik ettireceğim dedim. Sonrası adına ben size yine dönüş yaparım diyerek konuşmayı sonlandırdım.
O değil de ben yorumları okumama öküzlüğünü gösterdiğimi fark ettim. 2 kişi ürünün orjinal olmadığını zaten söylemiş. 42 yorum olunca hiç okuma gereği duymamıştım açıkçası.
coLin tarafından 22/Eki/15 20:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hepsiburada artık Gittigidiyor gibi oldu. Parayı bastıran ilan verebiliyor. Çok bozdular. Yorumlarında gerçek olduğuna inanmıyorum kendi elemanlarına yazdırmışlardır.
-
mkyb bunu yazdı
Hepsiburada artık Gittigidiyor gibi oldu. Parayı bastıran ilan verebiliyor. Çok bozdular. Yorumlarında gerçek olduğuna inanmıyorum kendi elemanlarına yazdırmışlardır.
sadece olumlu yorumları yayınlıyorlar
-
Ayrıca senin resimde gösterdiğin kulaklığın üretimini ve satışını durdurdu Apple. Artık sadece Earpods dedikleri kulaklığı satıyorlar. Onuda ben sevmiyorum kulaktan düşüyor.
-
hacı ürün orjinal
ancak markası APPLE değil senin orjinallikten kasıtınla adamların kastı farklı, zaten kutusunun üzerinde de apple markasının adı veyahut logosu yok. Aldığın ürün orjinal ORGINAL ACCESORIES marka. İpnelik hb bunu apple diye satıyor kısaca tokatlama yapıyor sende elindeki takoz gibi kutunun üstünde apple logosu markası basılı olmamasına rağmen orjinalmı diye soruyosun apple kendi kutusuna markasını basmayacak kadar düşüncesiz bi firma değildir herhalde ya da utanma belası kıyısına köşesine adını yazar