folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Bu Arabalardan Hangisini Almak Mantıklı ?



Bu Arabalardan Hangisini Almak Mantıklı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    cümleten selam herkese.

    bi araba almaya niyetlendim şu anki aracım 2012 linea satışa koydum. genel olarak alacağım her araba beni tatmin edecektir gibi geliyor lineadan sonra ama almışken 2 sene filan keyifli kullanacağım bir şey bakıyorum. şu an bütçe olarak aşağıdaki araçları gözüme kestirdim.

    3 araç içinde sedan, otomatik vites ve LPG'li olması şart benim için. genel olarak araçlar ile ilgili tutumumu belirttim ama hala kararsızım. arıza çok çıkarmasın, parçası bakımı ekonomik olsun istiyorum çünkü eşim ilk kez araç kullanacak sorunsuz hor kullansın istiyorum aracı öğrenme aşamasında.

    2013-2014 civic (şanzıman olarak herkes sorunsuz diyor ayrıca fabrikasyon lpg olması avantaj ama bir türlü gögüs kısmı hoşuma gitmiyor yeni kasaların süper ama onun içinde malum bütçe. hergün kullanacağım bir şey içinde çirkin bulduğum bir görüntüye maruz kalmak istemiyorum açıkcası)

    2013-2015 corolla (bunun içinde şanzıman konusunda bi şikayet göremedim. zaten yakıt konusunda herkes övüyor aracı. sadece performans beklemeyin diyor herkes. öyle agresif kullanan biri değilim ancak hantal araçta istemiyorum. gögüs tasarımı fena olmasa bile kadran kısımları ve tünelli vites kısmı çok kötü geliyor gözüme.)

    2016-2017 astra 1.4 turbo (şu an içime görsel olarak en sinen araç. yıl olarak daha genç olması artısı benim için. diğerlerine göre daha şık ve modern duruyor. ancak yakıt konusunda milyon tane dertli insanın konusu var. diğer 2 araçla çok çok büyük bi farkı var mı bilmiyorum onu araştırıyorum ama görüntü olarak beni kazandı araba.)

    bu 3 araç içinde tercihiniz ne olur ? kullanıcı deneyimi varsa paylaşırsanız tadından yenmez zaten. özetle burnumun dikine gidip astra alırsam üzer mi beni acaba bilemiyorum. 


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek

    En önce görünüş , sonra arıza onun için toyota derim


    Aslında hepimiz eksiğiz biraz Leylası olmayan mecnunlarız Ne sıcacık bir ismail abimiz var. Nede kötü zamanda Yanımızda olan İskender babamız Ne mahellemizi mahalle yapan Erdal bakkalımız ne her kapıyı açan yavuz abimiz nede bize doğru yolu gösteren dedemiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2010
    Erkek

    Civic ve Corolla'nın en kötü yanları atmosferik motorları, yokuşlarda gazı köklemek lazım ve kalkışlarda bir turbolu arabaya göre çok daha hantal kalıyorlar. Belki de atmosferik olmaları uzun ömürlü olmalarında etken.

    Civic piyasası peynir ekmek gibidir, satışa koysan hepsinden hızlı gider.
    Toyota parça fiyatları honda ve opel'e göre pahallıdır. (6 ay önce 2011 model şanzumanı dağılan bir corollaya sıfır şanzıman almak için 50.000 lira verdi bir arkadaş Toyota'ya)
    Opel ne kullandım ne bindim karşıma çıkan sürekli sorunlarından biri içerdeki tuşlarda olan soyulma konusu ama turbo olması bu aracı seçmen için sebep olabilir.

     

    Tavsiyem; hepsini bir kez test sürüşü yap zaten kararını sürer sürmez verirsin hepsinin kullanımı çok farklı olduğu için hangisinin sana hitap ettiğini anlarsın en azından


    www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Toyota ve Opel motoruna LPG olmuyor. Kim taktırdıysa memnun olmadı. Motor çok ısınıyor. Isınmada uzun vadede sorun çıkarıyor. LPG'ye en uyumlu motor Hyundai ve Fiat motor. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ocak/2009
    Erkek

    Linea'yı kaça koydun hocam, detay paylaşırsan bu ara bir linea bakıyoruz da biz belki başka ilgilenenlerde çıkar.


    "Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2015
    Erkek

    Honda Hyundai veya Toyota olabilir ama Fiat kasada kuş gibi geçen surda Araca taktılar iki kişi kaldırdık Tampon vasat hafif Buda malzeme kötülüğü ama motor iyidir .

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2010
    Erkek

    honda

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Toyota ve Opel motoruna LPG olmuyor. Kim taktırdıysa memnun olmadı. Motor çok ısınıyor. Isınmada uzun vadede sorun çıkarıyor. LPG'ye en uyumlu motor Hyundai ve Fiat motor. 

    1.6 motorlarda bayağı subap şikayeti var ama 1.4 turbo için göremedim böyle bi şikayet.

    @komutan sarı site linkini attım hocam.

     

    genel olarak honda deniyor ama bilemiyorum ya o kasa hiç hoşuma gitmiyor ama sırf kozmetik yüzünden kötü motor, şanzıman vs. seçmek istemiyorum. 2017 civic fiyatları düşşe tüm dertler bitse keşke ^^


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Opel den uzak durur Honda'yı alırım 


    JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    LPG kiti de önemli. Aslında bu işlerde %50 kıt kalitesi %50 işçilik yani usta kalitesi önemli. LPG kitlerde de markaya bak güzel markalar olsun Prins, BRC gibi. Yani gidip sikko Atikerin bir modeli olursa performans vs problem yaşarsın.


    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2008
    Erkek

    toyota corolla, kayınpeder dağa taşa vurarak kullanıyor banamısın demiyor :)


    ...
Toplam Hit: 3287 Toplam Mesaj: 40
civic corolla astra