Bu Aralar Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
-
Bu aralar hangi kitabı okuyorsunuz? Merak ettim de..
-
Cezmi Ersöz- Şizofren Aşka Mektup
Baba sen ne okuyorsun? Bu arada benim okuduğum kitap biraz eski ama (2-3 yıl kadar) anca okuma sırası bana geldi :) -
Tıkanma - chck plhnk
-
Valla işin doğrusunu istersen 2 yada 3 haftadır tek satır bişey okuyamadım. Ondan önce 1 haftada 6 kitap bitirdim. Öncesindeki hafta yine 5-6 kitap bitirdim.
Son okuduğumu sorarsan fantastik bişey okuyodum. Masalımsı.
-
Tam 1 Aydır Hiç Kitap Okumadım :S Yarın Fırsatım oLursa SağLam Bi Kitap aLırım. Varmı Önerdiğiniz Bir Kitap?
-
anthony robbins - sınırsız güç
emin olun bu kitabı okuduktan sonra aşırı derecede ayaklarınız yere daha sağlam basacaktır bunu size garanti ederim...dünyanın en ünlü kişisel gelişim uzmanından bir başyapıt,elinizdki kitabı derhal bitirin ve buna başlayın derim,atlanmaması gereken bir kitap...
-
işgal ve direniş-1919 ve bugün / hulki cevizoğlu
-
ahmet ümit / kukla bunu okumanızı tavsiye ediyorum dehşet birşey tabi kişiden kişiye değişir bu dehşetlik:)
şu an okugum ise ahmet ümit /patasana
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------anthony robbins - sınırsız güç
emin olun bu kitabı okuduktan sonra aşırı derecede ayaklarınız yere daha sağlam basacaktır bunu size garanti ederim...dünyanın en ünlü kişisel gelişim uzmanından bir başyapıt,elinizdki kitabı derhal bitirin ve buna başlayın derim.
-----------------------------valla okuyup okumadığımdan emin değilim (hava atmak değil ) o kadar çok okudumki bazen bi kitap geçiyor elime okuyorum yarısına geliyorum ulan ben bunu bi yerlerden hatırlıyom falan :D:D Meğer daha önce başka bir isimle okumuşum çıkıyor.
Böyle değişik şeyler okumayı severim. Bi ara sırf felsefe takılıyordum bıktım sonunda, psikoloji denedim sarmadı, siyaset okudum biraz gerdi beni, sonra romandı fanteziydi şuydu buydu derken işin ucunu salıverdim ne gelirse elime okur oldum..
-
adolf hitler - kavgam
-
Ateşin yakmadığı aşık...
tavsiye ederim çok güzel bir kitaptır.
Son 1 ay içindede osho-kadınlar, aynalar koridorunda aşk ve aldatma sanatını okudum.