Bu Aralar Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
-
derweş ile adulê..
-
ya gittim manyak gibi soner yalçın efendi aldım adam uçmuş ya herkese yahudi dio amk. aslında almazdım da reisi okudum güzeldi bu da güzeldir die düşündüm
neyse son kahramanlar kitabın adı yazarını unuttum çanakkale ile ilgili güzel bi kitap
-
deliler boşandı-Aziz Nesin
-
daha başlamadım ama efendi'ye başlamayı düşünüorum:)
efendi/Soner Yalçın
-
en son muhammed bozdağın kitabını okuyodum ruhsal zeka ama vizeler filan başlıyor bıraktım
-
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------ya gittim manyak gibi soner yalçın efendi aldım adam uçmuş ya herkese yahudi dio amk. aslında almazdım da reisi okudum güzeldi bu da güzeldir die düşündüm
neyse son kahramanlar kitabın adı yazarını unuttum çanakkale ile ilgili güzel bi kitap
-----------------------------
birader Son Kahramanlar kısa olsada güzel kitaptır..
büyük ihtimalle okumuşsundur ama Şu Çılgın Türkler'i de oku..Son Kahramanlar'ı sevdiysen ona bayılırsın..
bir de abi, "Bu Topraklarda Güller Kırmızı Açar Paşam" ı al oku.. Doktor Ali'nin o buhranlı zamanlardaki anılarını anlatıyor..Efelerin arasına katılışı savaşlar vs.
Aklıma geldikçe yazarım böyle kitapları.. Haydin eyv.. -
Emre KONGAR tarıhımızle yüzleşmek,
ve de
Erdal DEMİRKAN sadece aptallar 8 saat uyur..
-
- Taş Meclisi-Jean Christophe Grange
- Melekler ve Şeytanlar-Dan Brown
mutlaka okuyun
-
tugrulbaba anthony robbins in 3 kitabı var aklımda birde mümin sekmanın Kesintisiz Öğrenme adlı kitabı var düşündüğüm ondan sonra felsefe hakkında okumak istiorum o vakit yakana yapışıcam haberin olsun;)...cok severim kuramlar üzerinde akıl yürütmeyi neden nasıl düşünmüş şeklindeki akıl oyunlarını...
varmı şimdiden tavsiye edicegin bişiler...kitapcıları dolaşırken bakarım-incelerim...
-
stephen king-cep
stephen king serisi oluşturuyorum :)