Bu Arkadaşınız Nişanlanıyor.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun.keçen pazar abimde nişanlandı,bu zamanda iyi birini bulmak zor aga
eskiden para,ev,araba diyoduk şimdi her şey var kız yok,
-----------------------------
anadoluya bakmak lazım :) -
Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah. Hayırlı olsun arkadaşım. :)
-
Geçmiş olsun ; Suçun Neydi bu kadar büyük...
-
hipokondriyak bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
Ya malmısın aq tahribat cs si oluşturup arkaplanda o müzikleri çalmak istiyormus de get ya ota boka konu acılıyor konu sılınmıyor
Zamanında bılısımle ılgılı konular anasayfa butunlugu nedenıyle sılınıyordu bu ne arkadaş ya.
-----------------------------hayırdır yenimi boynuz yedin. neyin kafasını yaşıyosun?.burda sevincimizi paylaşıyoruz..
-----------------------------boynuz mu o da ne :) bugune dek boyle bırseyle karsılasmasmadım. tek kafasını tutuyorum .
Arkadas bosanacakmıs . karnıda acıkmıs konu acsammı dıye dusunuyor. Git baska yerde paylaş sevıncını ..Ne bok yersen ye yanı ıstersen sevıs esın aldatsın senı bosan yada kolun kopsun kardesın vefat etsın vs acmayın boyle sacma sapan konular .
tahribatla ne alakası var muzık cd sı olusturacagımda vs nısandan olumden bıze ne
nısan ıcın muzık lazım de mesela .
-----------------------------hipo haklı hacı bizene genel forummu burası ya cidden çöplüğe çevirdiniz eskilerden kimse kalmadı işe yarar
-
Madcrazy bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
-----------------------------Ya malmısın aq tahribat cs si oluşturup arkaplanda o müzikleri çalmak istiyormus de get ya ota boka konu acılıyor konu sılınmıyor
Zamanında bılısımle ılgılı konular anasayfa butunlugu nedenıyle sılınıyordu bu ne arkadaş ya.
-----------------------------hayırdır yenimi boynuz yedin. neyin kafasını yaşıyosun?.burda sevincimizi paylaşıyoruz..
-----------------------------boynuz mu o da ne :) bugune dek boyle bırseyle karsılasmasmadım. tek kafasını tutuyorum .
Arkadas bosanacakmıs . karnıda acıkmıs konu acsammı dıye dusunuyor. Git baska yerde paylaş sevıncını ..Ne bok yersen ye yanı ıstersen sevıs esın aldatsın senı bosan yada kolun kopsun kardesın vefat etsın vs acmayın boyle sacma sapan konular .
tahribatla ne alakası var muzık cd sı olusturacagımda vs nısandan olumden bıze ne
nısan ıcın muzık lazım de mesela .
-----------------------------hipo haklı hacı bizene genel forummu burası ya cidden çöplüğe çevirdiniz eskilerden kimse kalmadı işe yarar
-----------------------------saçma salak konuşmayalım bilip bilmeden yorum atmayalım bu forumun formatına aykırı olsa zaten konu SAĞ kalmazdı bu bir. bu formda herkesin derlerine kederlerine sevinçlerine ortak adamlarız biz bu forumun formatında buda vardı geçmiştede nitekim eskilerden kimse kalmadı burda eski eni ayırımı yok hadi öle bişi düşündünüz üye olduğunuz tarihten beridir böyle konular vardır... NİTEKİM Vefat eden arkadaşlarımız vardır (Allah RAhmet Eylesin), bunun yanında evlenenler oldu, baba olanlar oldu sıkıntıya düşen oldu, millet o zmandan bu zamana bunlara nasıl ortak olduysa şimdide olucak yorum yazmadan düzgünce düşünün...
Mutluluklar hocam allah bi yastıkta kocatması dileğiyle....
-
Kiskanmayin lan :) Ben de 2 temmuzda sozlendim haci durumunu anliyorum Allah tamamibi erdirsin.
-
-----------------------------xCs bunu yazdı:
evet müridler bu arkadaşınız mutluluğa adım atmakta:) sizinde biraz tuzunuz olsun tahribat cd si oluşturup arka planda o müzikleri çalmak istiyorum:)
oyun havası olmasın mumkunse:)
tarıhı bır ewın bahcesınde yani açık havada yapılcak konsept budur:) turkce yabancı fark yapmaz sadce fazla harekerlı olmasın:)
-----------------------------Ya malmısın aq tahribat cs si oluşturup arkaplanda o müzikleri çalmak istiyormus de get ya ota boka konu acılıyor konu sılınmıyor
millet sana göre mi konu açacak lan emekli penguen.Beğenmediğin konuya ne girip yorum yazıyorsun ? -
Lara Fabian'dan Caruso, Adagio, Je T'aime, Je Suis Malade ve Yann Tiersen ile Chopin'den bi karışım uyar bence ortama. Hayırlı olsun.
-
Bize ne lan diğen kamillere gelsin
http://www.tahribat.com/Forum-Crimin-L-Abiniz-Evleniyo-3948/
bu arada umarım mutlu olursun