folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Arkadaşınız Nişanlanıyor.

Bu Arkadaşınız Nişanlanıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

hayırlı olsun.keçen pazar abimde nişanlandı,bu zamanda iyi birini bulmak zor aga

eskiden para,ev,araba diyoduk şimdi her şey var kız yok,

anadoluya bakmak lazım :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Allah bozmasın mutluluğunuzu inşallah. Hayırlı olsun arkadaşım. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun ; Suçun Neydi bu kadar büyük...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

xCs bunu yazdı:

Ya malmısın aq tahribat cs si oluşturup arkaplanda o müzikleri çalmak istiyormus de get ya ota boka konu acılıyor konu sılınmıyor
    Zamanında bılısımle ılgılı konular anasayfa butunlugu nedenıyle sılınıyordu bu ne arkadaş ya.

hayırdır yenimi boynuz yedin. neyin kafasını yaşıyosun?.burda sevincimizi paylaşıyoruz..

boynuz mu o da ne :) bugune dek boyle bırseyle karsılasmasmadım. tek kafasını tutuyorum .
    Arkadas bosanacakmıs . karnıda acıkmıs konu acsammı dıye dusunuyor. Git baska yerde paylaş sevıncını .  

.Ne bok yersen ye yanı ıstersen sevıs esın aldatsın senı bosan yada kolun kopsun kardesın vefat etsın vs acmayın boyle sacma sapan konular .

tahribatla ne alakası var muzık cd sı olusturacagımda vs nısandan olumden bıze ne

nısan ıcın muzık lazım de mesela .

hipo haklı hacı bizene genel forummu burası ya cidden çöplüğe çevirdiniz eskilerden kimse kalmadı işe yarar

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

xCs bunu yazdı:

Ya malmısın aq tahribat cs si oluşturup arkaplanda o müzikleri çalmak istiyormus de get ya ota boka konu acılıyor konu sılınmıyor
    Zamanında bılısımle ılgılı konular anasayfa butunlugu nedenıyle sılınıyordu bu ne arkadaş ya.

hayırdır yenimi boynuz yedin. neyin kafasını yaşıyosun?.burda sevincimizi paylaşıyoruz..

boynuz mu o da ne :) bugune dek boyle bırseyle karsılasmasmadım. tek kafasını tutuyorum .
    Arkadas bosanacakmıs . karnıda acıkmıs konu acsammı dıye dusunuyor. Git baska yerde paylaş sevıncını .  

.Ne bok yersen ye yanı ıstersen sevıs esın aldatsın senı bosan yada kolun kopsun kardesın vefat etsın vs acmayın boyle sacma sapan konular .

tahribatla ne alakası var muzık cd sı olusturacagımda vs nısandan olumden bıze ne

nısan ıcın muzık lazım de mesela .

hipo haklı hacı bizene genel forummu burası ya cidden çöplüğe çevirdiniz eskilerden kimse kalmadı işe yarar

saçma salak konuşmayalım bilip bilmeden yorum atmayalım bu forumun formatına aykırı olsa zaten konu SAĞ kalmazdı bu bir. bu formda herkesin derlerine kederlerine sevinçlerine ortak adamlarız biz bu forumun formatında buda vardı geçmiştede nitekim eskilerden kimse kalmadı burda eski eni ayırımı yok hadi öle bişi düşündünüz üye olduğunuz tarihten beridir böyle konular vardır... NİTEKİM Vefat eden arkadaşlarımız vardır (Allah RAhmet Eylesin), bunun yanında evlenenler oldu, baba olanlar oldu sıkıntıya düşen oldu, millet o zmandan bu zamana bunlara nasıl ortak olduysa şimdide olucak yorum yazmadan düzgünce düşünün...

Mutluluklar hocam allah bi yastıkta kocatması dileğiyle....

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kiskanmayin lan :) Ben de 2 temmuzda sozlendim haci durumunu anliyorum Allah tamamibi erdirsin.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkraver
    darkraver's avatar
    Erkek

xCs bunu yazdı:

evet  müridler bu arkadaşınız mutluluğa adım atmakta:) sizinde biraz tuzunuz olsun tahribat cd si oluşturup arka planda o müzikleri çalmak istiyorum:) 

oyun havası olmasın mumkunse:) 

tarıhı bır ewın bahcesınde yani açık havada yapılcak konsept budur:) turkce yabancı fark yapmaz sadce fazla harekerlı olmasın:)

millet sana göre mi konu açacak lan emekli penguen.Beğenmediğin konuya ne girip yorum yazıyorsun ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakankaraduman
    hakankaraduman's avatar
    Erkek

Lara Fabian'dan Caruso, Adagio, Je T'aime, Je Suis Malade ve Yann Tiersen ile Chopin'den bi karışım uyar bence ortama. Hayırlı olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Bize ne lan diğen kamillere gelsin

http://www.tahribat.com/Forum-Crimin-L-Abiniz-Evleniyo-3948/

bu arada umarım mutlu olursun

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 30