Bu Ay 2 Gün Kârdaymıyız
-
Enteresan :(
-
ajan1111 bunu yazdı
herkese cevabını vereyim (:
...
@radres
evet (: sende emekli olabilirsen senide görürüz (:
...
@ajan1111
65 yaşından önce emekli olunmuyor yaşadığım ülkede ;)
sevdiğim işi yapıyorum aslında ve emekli olma hedefim yok açıkçası. yine de, hobilerime rağmen emekli olana kadar yaşarsam (başka bi deyişle atın ölümü arpadan olmaz ise) ve böyle devletten gelecek fazladan 2 günlük maaşın hesabını yapacak hale gelirsem eğer bana yazıklar olsun...
umarım bu ay 2 gün kardasındır 😁👍
radres tarafından 26/Şub/22 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
senin canın sıkılıyor anlaşılan gel seni knight online a başlatalım hem canında sıkılmaz :D pazar yapar farm yapar paranıda kazanırsın
-
adam tam emekli olmuş ince hesaba başlamış.
-
Geçenlerde 2 ayağı olmayan ve elektrikli sandalye kullanan memurun biri devlet dairesinde tüm işlerimi halletti sağolsun,diyeceklerim bu kadar.
-
kümüle bakarsan 1 ylda 5 gün zarardasın.
ama bu işin ibnelikleri çoktur çakallığı düşünen işçi 31 çeken ay bi gün takar, alır raporu, yapar el enseyi gider tam maaşını alır.
senin için geçerli değil hocam bu ama ossun yararlı bilgi sonuçta işçi arkadaşlara.
bide hafta sonuna denk gelen rapor almayın deyip sonlandırayım.
-
erenn bunu yazdı
Geçenlerde 2 ayağı olmayan ve elektrikli sandalye kullanan memurun biri devlet dairesinde tüm işlerimi halletti sağolsun,diyeceklerim bu kadar.
demek yaptıklarını;kendi işlerini yapabilecek düzeyde. bende görüyorum; ne halde iki büklüm yamuk dönük yürüyebiliyor. demek "yapabiliyor", demek beyni sağlam. kolsuz ayaksız idare edebilirsin ama beyinsiz idare et hadi. bi iş yerinde patron/müdür olmadan çalış hadi. ne iş yapabilirsin? niye iş yapabilirsin?
-
zengo bunu yazdı
senin canın sıkılıyor anlaşılan gel seni knight online a başlatalım hem canında sıkılmaz :D pazar yapar farm yapar paranıda kazanırsın
sağol hocam para kazanmaya ihtiyaç yokki. devlet baba sağolsun iyi bakıyor (;